امروز با خواهر شوهرم رفتیم که طلامو بفروشم یه پلاک بود یه زنجیر قبلش رفتم اتاق پرو رفتم اونورتر طلام داخل لباسم بود پرو کردمو تموم شد رفتم که سریع بفروشم گفتم به خواهر شوهرم بمونه تا بیام رفتم طلا فروشی دیدم ای داد نیست پلاکم! کلی اومد همه جارو گشتیم باهم
بعد رفتیم خونشون شالی که تازه خریده بود گفت بپوش ببین بهت میاد یهو پلاکم افتاد از شالش واقعا این چه معنی میده آخرم گفت که توی موهات افتاده! چه رفتاری کنم واقعا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
خیلی پیش میاد واسه منم گوشواره م اینطوری شد عزیزم بدبین نباش اگه اون بر میداشت قایمش میکرد
نمیذاشت لای شال بهت بده
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️