2777
2789

اونایی ك اعتقاد ندارن میگن خرافاته الان تو ۲۰۲۵ قرار دریم و فلان لطفاً شما هیچی نگو به اندازه کافی من غرق تو بدبختیم...

آدمی که برا یه لحظه دیدنم حاضر بود کیلومتر ها راه بیاد چیشده ك الان حتی پیامامو سین نمیزنه؟؟

لعنت به باعث و بانیش..

امیدوارم خدا حقمو از اون سلیطه بگیره، بچه ها نمی‌دونید بدبخت شدم نمی‌دونید چیا اومده سرم فقط دارم داغون میشم یه ساله ك مرده متحرکم، بدبختم کرده زنیکه به دم مرگ رسیدم خدایااااا😭😭😭

از خدا میخوام سرطان بگیرهههه انقد فکرش درگیر خودش بشه دعا گرفتن یادش بره تمدید کردن دعا یادش بره، خدایا شاهد خودتی فقط نذار فکر کنه زرنگه خودت یه کاری کن خودتو نشون بده من دیگه نمی‌کشم به حضرت عباس نمی‌کشم به خون ریخته شده حسین نمی‌کشممممم دلم خونه خوننن😭😭💔💔

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رقیب عشقیم🙂💔

منم داشتم با طرفم ازدواج میکردم یه زنه که مطلقه بود قبلا باهاش بود طلسم زد برگشت با اون حتی رفتم باطل کردم ولی هی تمدید میکنه،تو از کجا مطمئنی که دعا میزنه؟من مطمئنم 

کاربری دست دونفره...
منم داشتم با طرفم ازدواج میکردم یه زنه که مطلقه بود قبلا باهاش بود طلسم زد برگشت با اون حتی رفتم باط ...

منم مطمئنم از یه دعا نویس پرسیدم اینو گفت هر چی بگه درست میگه از یه دعا نویس دیگه تو شهر خودمون پرسیدم اونم همینو گفت...

الهی خیر نبینه..

شما ماجرات به کجا رسید ولش کردی با اون زنه یا داری باطل میکنی؟

من پورنو جمع می‌کنم طلسم ابدی بگیرم با حفاظ دیگه نتونه باطل کنه

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁