2777
2789
عنوان

مامانا تورو خدا بیایید بچم زردآب میاره بالا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 31 پست

گلم پسر منم این شکلی شد .ساعت دو شب بردمش بیمارستان شهید فهمیده کودکان .امپول زد و دارو داد فرداش رفت رو به بهبودی .خیلی اذیت میشن طفلکی ها .چون معده خالی شده زرد اب بالا میاره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا خیرت بده اره نزدیکمون هست

فداتشم 

ان شاءالله که چیزی نیست و خوب میشه گلم ❤️

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
اره فدات همه ی شام و آورد بالا .. رنگش هم پریده قربونت .. من فکر کردم بابت اینه که چیزی دلش نمونده ف ...

آره عزیز دلم ویروسه خیلی بده گناه داره طفلی اگه میتونی ببر شبانه جایی کم آبی خطرناکه  من تا این جور میشه میبرم بیمارستان کودکان به محض زدن آمپول خوب میشه 

گلم پسر منم این شکلی شد .ساعت دو شب بردمش بیمارستان شهید فهمیده کودکان .امپول زد و دارو داد فرداش رف ...

قربونت ویروس بود از پسر شما؟ الان می ترسم میگم آپاندیس نباشه یه وقت

شام قیمه بادمجون بود ... خبر مرگم از این بادوم زمینی روکش دار ها خریدم براش .. الان میگن نکنه از اون ...

شایدم مسمومیت باشه اونا تو روغن سرخ میشن روغناشون هم که معلومه دیگه ...

ولی باید سریع ضد تهوع بزنه 

فدای مهربونی تک تک تون که وقت گذاشتین و راهنمایی کردین .. الهی خدا بچه هاتونو حقظ کنه براتون و سلامت باشید .. من برم حاضر شم ببرمش بیمارستان .. خدا خیرتون بده خواهرای گلم