2777
2789

سلام مامانای گل

پسرم ۶ سالشه از ساعت ۱۲ تا الان هر یک ساعت کلی بالا آورده ... تب هم نداره

چکاررکنم براش تا صبح که دکتر اطفال میاد؟ تجربه ای دارید؟ یعنی آنفولانزا گرفته یا مسموم شده؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم شهری ؟! از ۱۲ شب اینطور شده

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
علائم دیگه ای نداره به جز همون بالا اوردن؟شام چی خورده؟

نه فدات شم .. تب هم نداره 

شام خورشت قیمه خورد که همه رو از ساعت ۱۲ اورد بالا هیچی توی دلش نیست فقط یکساعت یک بار آب زرد بالا میاره

نه فدات شم .. تب هم نداره شام خورشت قیمه خورد که همه رو از ساعت ۱۲ اورد بالا هیچی توی دلش نیست فقط ی ...

ویروسه باید سرم بزنه و آمپول اندسترون دختر من خیلی اینطور میشه تا سرم میگیره وآمپولو میزنه سریع خوب میشه 

نه فدات شم .. تب هم نداره شام خورشت قیمه خورد که همه رو از ساعت ۱۲ اورد بالا هیچی توی دلش نیست فقط ی ...

احتمالا مسموم شده

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

باید بره بیمارستان آمپول ضد تهوع بزنه ویروسه آمپول آندسترون اگه دوازده شب بوده شامش رو هم بالا آورده ...

اره فدات همه ی شام و آورد بالا .. رنگش هم پریده قربونت .. من فکر کردم بابت اینه که چیزی دلش نمونده فشارش افتاده .. ویروس جدیده؟

تهرانم قربونت از ساعت ۱۲ از خواب پرید تا الان هر یک ساعت دقیقا داره میاره بالا

عزیزم پاشو ببرش بیمارستان حکیم یافت آباد 

بیمارستان اطفاله

شبانه روزی متخصص اطفال دارن آزمایشگاه و سونوگرافی هم دارن پسرمو نصف شب بردم اونجا خوب رسیدگی میکردن هزینه هاش هم دولتیه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️