2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا مادر من همیشه میگفت 

پسر باید همه چیزش اوکی باشه بعد دست زنشو بگیره بیاره خونه 

ما برامون بده دختر بخواد جهیزیه بیاره 

من و برادرم هردو همه چیز تکمیل کردیم بعد ازدواج کردیم ولی برای خواهرم جهاز کامل دادیم 

وقتی هم جدا شدم مادرم گفت حق نداری یه چوب کبریت با خودت بیاری بزار توی همون خونه براش بمونه 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

بله ولی متأسفانه دختر میخره از اسلام و دین هر چی به نفعشون بوده تو بوق کردن و هر چی نه پس زدن

خوب دخترها حاضرن مثلا با قابلمه رویی و سرویس های خیلی ارزون و وسایل بینهایت معمولی زندگیشونو شروع کنند ؟بدون هیچ وسیله تزیینی ؟مثلا ارزون‌ترین سرویس قاشق و چنگال یا کاسه و بشقاب 

بدون مایکروفر و غذاساز و یکسری لوازم برقی امروزی ؟

چون تو اسلام فقط لوازم اولیه زندگی بر عهده پسر هست تازه اونم بدون عروسی و طلا و ارایشگاه و آتلیه و خیلی چیزهای دیگه

قانونا بله

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

نه عروسی با داماده

اصلا تو قانون و شرع اصلا مرد وظیفه عروسی گرفتن نداره 

فقط قسمتهای مورد علاقه تون رو نخونین 

مرد میتونه بدون عروسی زنش رو بیاره خونش با لوازم اولیه بدون آتلیه و ارایشگاه و هیچی 

اما عرف فرق داره میگه عروسی و خونه و طلا و ارایشگاه و آتلیه با مرد 

جهاز با خانوم 

تازشم سیاهه جهیزیه نداشته باشی خدایی نکرده کار به جدایی بکشه قانون میگه مرد خریده بیا و ثابتش کن پس نتیجه میگیریم به عهده مرد هست خونواده دختر لطف میکنن بهش که بتونه لااقل دخترشونو خوشبخت کنه🙃🌹

قانونا و شرعا به عهده ی پسره،ولی اونجوری ام نیست دختر براش تعیین تکلیف کنه که فلان مارک و فلان چیز حتما باید باشه،ملامین هم بخره جای چینی،پلاستیک هم بخره جای کریستال جای اعتراض نداره،جشن عروسی هم در حد اینکه ولیمه بده اونم خیلی ساده دقیقا مثل عروسی حضرت زهرا و علی

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
فعلا که هیچی در و پیکر نداره تو هر عصری قوانین جدید لازمه

تو قوانین هم بخواد جدید بشه نمیشه بگی لوازم خونه در حد خوب و کامل با مرد باشه تهیه خونه هم با آقا باشه خانوم فقط خودش بیاد 

کلا خانمها از قوانین هر قسمتی رو دلشون میخواد برمیدارن 

همون قانونی که میگه تهیه لوازم خونه با مرد هست تاکید داره لوازم اولیه زندگی 

بعد هم عروسی و بقیه چیزها اصلا وظیفه آقا نیست میتونه راحت زیربار عروسی و مخلفاتش نره

قانونا و شرعا به عهده ی پسره،ولی اونجوری ام نیست دختر براش تعیین تکلیف کنه که فلان مارک و فلان چیز ح ...

بله دقیقا همینه منم همینو میگم 

حضرت محمد به حضرت علی گفت زره ات رو بفروش لوازم اولیه زندگی بخر 

تو قانون اسلام و قانون کشور هم میکه لوازم اولیه زندگی که تو همین دوره میشه زیر صد تومن جمع کرد 

اصلا تو قانون و شرع اصلا مرد وظیفه عروسی گرفتن نداره فقط قسمتهای مورد علاقه تون رو نخونین مرد میتونه ...

کی گفته بدون عروسی؟

زمان صدر اسلام هم عروسی میگرفتن و عروس آرایش میکردن 

ینی هزینه اونا رو خود عروس میداده؟

بله دقیقا همینه منم همینو میگم حضرت محمد به حضرت علی گفت زره ات رو بفروش لوازم اولیه زندگی بخر تو قا ...

آره دقیقا،وسایل زندگی خیلی ساده،نهایت داماد یه گوسفند بکشه چهل پنجاه نفر رو دعوت کنه غذا بده دست زنش رو بگیره ببره،

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ارع طبق قانون وظیفه پسره

براهمین موقع جهاز بردن دختر سیاهی مینویسن که خدای نکرده چیزی شد وسایلتو پس بگیری

ولی خب عرف غلط جامعه انداخته گردن دختر کلا

هرچند که اینجور چیزا با توافق طرفینه و ربطی به عرف و رسم و قانون نداره 

متاهل🧸

کی گفته بدون عروسی؟زمان صدر اسلام هم عروسی میگرفتن و عروس آرایش میکردن ینی هزینه اونا رو خود عروس می ...

نخیر هزینه عروسی که با عروس نبوده و نیست 

اما نه تو اسلام نه تو قوانین کشور جزو وظایف مرد نیست یعنی قانونا مرد میتونه بدون عروسی زنش رو ببره اما تو عرف جزو وظایف مرد هست 

فرضا یک خانوم میتونه بره دادگاه الزام به تهیه لوازم منزل برای شوهرش بکنه اما نمیتونه بره دادگاه بگه من عروسی میخوام چون جزو وظایف مرد نیست