2777
2789
عنوان

شوهرم الان اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3940 بازدید | 167 پست
خدانکنه کاری به قیافه نداره ریشه ش خرابه مگه قراره تو قیافه ت خوب نباشه اون بد باشه نه عزیزم همه ش ب ...

اره عزیزم نه ب قیافس ن چیزی وگرنه از لحاظ خانواده هم همه میدونن خانواده من سره همه تو سرش میزنن ک این بدبخت خدا زده نتونست وارد خانواده شما بشه خودشو بکشه بالا 

بخدا درست میگی هستن زنایی ک واقعا قیافه ندارن بخت خوبی دارن منک خوشحالم یکی از همجنسای خودم خوشبخت بشه چون خودم فقط چند سال اول زندگیم ک با دروغ و نیرنگ شوهرم گذشت تا بچع دار شم بعد ها شناختمش هیچوقت طعم خوشبختی ندیدم فقط تا از لحاظ جنسی تخت فشار نباشه برای اون دو دقیقه هر کاری میکنه تا راضی باشم منم ناراضی میخابم باهاش از اجبار چون میدونم فرداش وضع اینه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نرو توخط رفیقاش نیفتی تودام مااکه دنیا بهمون سخت گرفته مننظر یه اشاره ایم یه محبت یه لحظه بخودت بیای ...

اخ ک حرف حساب زدی نه من کاری ب رفیقس ندارم ی روز زنک ب شوهرم زده بودم صبح رفته بود ۲شب هم نیومده بودم اخر سر با جیغ و داد داشتم حرف میزدم ک یهو گف فلانی شاهده امروز یکسره کافه بودم حتی دوربین رو میتونی چک کنی اصن بیا با خودش حرف بزن گوشیو یهو داد ب اون رفیقس اونم رف اون طرف تر این حرفا رو زد

اره عزیزم نه ب قیافس ن چیزی وگرنه از لحاظ خانواده هم همه میدونن خانواده من سره همه تو سرش میزنن ک ای ...

اگه خانوادت شرایط خوبی دارن میدونی از لحاظ مالی کم نمیاری ولش کن چرا داری خودت اذیت میکنی

هیییی ازته دلم درکت میکنم کاش کنارم بودی بغلت میکردم حواست بخودت باشه نه فکرخیانت کن نه انتقام نه خو ...

انقد احتیاج دارم بغل کسی گریه کنم زار بزنم ی یاعت فقط بدون قرص بخابم 

یادمه شورای حل اختلاف من یکسره عدم سازش بودم مرده مسولش گف جدا شی هم ترکشاش ب خودت و بچه هات میخوره هیچوقت حرفش یادم نمیره متنفرم از زن بودن خودم

اگه خانوادت شرایط خوبی دارن میدونی از لحاظ مالی کم نمیاری ولش کن چرا داری خودت اذیت میکنی

بچه ها چی بشن امثال پدرشون 

همین الان هم کلی ضربه دیدن 

مسخصا جدا شمم باید هفته ای یکی دوبار ببینمش برای دیدن بچه هاس میاد 

این فقط بمیره خلاص میشم

یعنی حاضرم قسم بخورم همین رفتارارو میکنه ک برم خونه پدرم و خودشو از خرج ما و بچه ها و خونه خلاص کنه کلا اتراق کنه تو قهوه خونه مطمنم یعنی حاضرم شرط ببندم ارزوشه من برم

همه راه ها رو رفتم از بس من خوبم ک در مقابل همچین حرفام لاله هیچ جوابی نمیتونه بده تو روش گفتم کاش م ...

ببین مثلا برنامه بزاری که فردا بریم خونه مادرم 

پس فردا خونه خواهر شوهر 

روز بعد مثلا مادرشوهر و دعوت کنی خونت 

اونوقت چه میکنه؟؟؟

ببین مثلا برنامه بزاری که فردا بریم خونه مادرم پس فردا خونه خواهر شوهر روز بعد مثلا مادرشوهر و دعوت ...

خاهرشوهر ندارم 

با خانواده شوهرم جز مراسم های مهم رفت امد ندارم همسون میدونن ازشون دلگیرم برای دوماد کردن همچین پسرشون یعنی یقشونو گرفتم گه گاهی میبینمشون 

مامانش الان بیاد هم نمیاد خونه مامانس خودش میاد میشینه با تعجب با اسنپ یا شوهرش برمیگرده خونش

خاهرشوهر ندارم با خانواده شوهرم جز مراسم های مهم رفت امد ندارم همسون میدونن ازشون دلگیرم برای دوماد ...

خب باز اگه مثلا دعوت کنی پدر مادرشو نمیان یعنی؟؟؟

درسته ازشون ناراحتی ولی گناه اونا چین این وسط اخه؟؟؟

یا خانواده خودتو دعوت کنی 

خواهر برادر خاله دایی 

یه جوری که روزها براتون پر باشه وقت نکنه بره بیرون