2777
2789
عنوان

شوهرم الان اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3913 بازدید | 167 پست
فقط به بچه هات فک کن کاری نکن در آینده عذاب وجدان بچه ها ولت نکنه

دارم له میشم باورت میشه دوتا بچه رو ب بهترین نحو احسنت نگه داری از همه نیاز هات بگذری مگ فقط من مامانشون هستم دلم فقط خودکشی میخاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت کوک کرده بودم ک برای بچه هام بیدار شم خاموش کردم بدرک برن گمشن تا کی من یک طرفه این زندگی رو نگ ...

نگو عزیزم بچه هات چه گناهی دارن.اینو یه همدرد بهت میگه که اگه الان شوهر شما اومده مال من نیومده

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

عزیزم چرا به خودت توهین میکنی 

اگه درست بشو نیست و تصمیم طلاق هم نداری 

سعی کن مستقل بشی کار کن روحت آرومتر میشه فکر کن فقط 1 همخونه ست البته اگه واقعا راهی نمونده 

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

درسته خیلی وقتا ما زنا خسته میشیم همین الان خود من از دست شوهرم بیدارم بچه مم نمیذاره بخوابم ولی بنظرم می ارزه که بعدا ببینی بچه هات بزرگ شدن و لذتشونو ببری

تو حق نداری به چیزهای منفی فکرکنی.... تو ازجنس خدایی وخدا سرشار از انرژی مثبته.    
شغلش چیه که ۱۵ روز نیس. به تو پول میده یا نه؟

رانندس بار زده بود رف جنبوب میوه فروخت اومد 

هزار تومنشو ندیدم امشب مطمنم رف قمار داغونشون کرد فردا برم کافه رک راست میگن از پشتش میگن این انقد بی نام وس هس ک تا صبح شماهارو تنها میزاره میاد پیش ما میشینه

اگه دوستان حمله نکنن باید بگم تنها راه حل طلاقه.

منم دارم ب همین فک میکنم البته ن همینجوری دارم فک نیکنم چ طوری یک جوری ضربه بزنم ک کمرش بشکنه بعدش جدا بشم یعنی خودش مجبور ب طلاق دادنم بشه