2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهمم چی میگی ولی زندگی من خیلی عجیبه هیچ کس نمیدونه چی بهم میگذره به هیچ کسم نمیتونم بگم علاوه بر ...

دختر گل اینقدر مراقب حال بقیه بودی از خودت غفلت کردی یادت رفته خودت هم هستی احساساتت جریان داره باید حواست به خودتم باشه الان باید روتینتو عوض کنی عزیزم این احساسات منفی رو تخلیه کنی که حالت بهتر بشه 

چیزایی که تجربه میکنم و حال بدمو

عزیزم رویه اتو  کم کم تغییر بده خواهش میکنم بخاطر خودت اینکارو بکن تو خیلی ارزشمندی احساساتت وجودت باارزشه گرانقیمته ،لطفا برای خودت حتی شده یک قدم بردار خودت به کمک خودت احتیاج داره الان دریغ نکن🥲

عزیزم رویه اتو کم کم تغییر بده خواهش میکنم بخاطر خودت اینکارو بکن تو خیلی ارزشمندی احساساتت وجودت ب ...

بخدا میخوام ولی نمیتونم 

شرایطشو ندارم اصلا نه میتونم حرف بزنم نه میتونم اعتراض کنم هیچ کاری نمیتونم بکنم فقط باید بشینم یه گوشه گریه کنم همین

من دیگه درست و غلطم و گم کردم اصلا 

بخدا میخوام ولی نمیتونم شرایطشو ندارم اصلا نه میتونم حرف بزنم نه میتونم اعتراض کنم هیچ کاری نمیتونم ...

عزیزم گریه تا یک‌جایی ادم رو آروم میکنه بعدش از گریه کردن هم خسته میشی. اون موقعه به فکر این میفتی باید شروع کنی.تا هروقت که نیاز داری برای دوباره تلاش کردن صبرکن تا روحیت دوباره برگرده ولی تلاشتو بکن نزار مدیون باشی به خودت گلم.خودت هم به گردن خودت حقی داره 

دیگه نمیدونم چی میخوام اصلا نمیدونم هدف و آرزو چیه

فکر میگنی عزیزم . تصمیم یهویی و یه عمر پشیمانی . بشین آرزوها و اهدافتان رو بنویس من انقدر از این روزهای لعنتی تو زندگیم داشتم اما گذشته و میگذره دائما یکسان نماند حال دوران یعنی همین همیشه تو این وضعیت نمیمونی که به قول یک روانپزشک میگفت ما وقتی مشکلات رو سرمون ریخته کور و نابینا میشیم و اون مشکلات میشن چشمهامون...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
عزیزم گریه تا یک‌جایی ادم رو آروم میکنه بعدش از گریه کردن هم خسته میشی. اون موقعه به فکر این میفتی ب ...

حق با شماست

دقیقا با خود گریه ام دیگه مشکل دارم چند ساله کارم شده گریه فقط گریه