2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه چجوری تنهاییچرا باید همه چیو خودم حل کنم چرا همه چی دست منه بابا من زیادی واسه این دنیا اضافیم ا ...

جای تو نیستم ولی میدونم درکت میکنم بخدا

ولی میدونی چیه

هرکسی تو این دنیا داره با یک چیزی امتحان میشه

به اطرافت نگاه کن یکی قراره تو دنیا با نبود خانواده،یکی نبود عشق ،یکی فقر و ...یکی مثل شما با قدرت صبر و تحملش آزمایش بشه این جا دقیقا مثل کلاس درس می مونه اگه نتونی ازش سر بلند بیرون بیایی این چرخه ادامه پیدا میکنه

نمیشه ازش خارج شد باید روح رنج بکشه تا رشد کنه اصلا رسالت روح اینه که قبول کرده پذیرفته بیاد روی زمین یک سری چالش ها رو طی کنه برای ارتقای خودش و گاهی هم تا تحت فشار شدید قرار میگیره به رفتن فکرمیکنه ولی نمیتونیم به دلخواه خودمون بریم این دست ما نیست زمانش فقط همونی میدونه که مارو افریده

سعی کن بتونی حداقل با یکی از نزدیک ترین ادمای زندگیت اگه ممکنه حرف بزنی درد و دل کنی اینجوری همه چی تو خودت نریزی 

گاهی همین که یک نفر باشه فقط بهت گوش کنه حتی اگه کاری نتونه برات بکنه گوش دادن به حرفهات یه دنیاست

عادتم شده اینجوری بزرگ شدم هیچ کس به ذهنشم خطور نمیکنه چیزیم باشهالاتم دیگه بلد نیستم حرف بزنم

میدونم دیگه به درونگرایی عادت کردی ولی بخدا باید خودت رو تغییر بدی یکم ،حرف زدن از حرف نزدن بهتره نزار همه حرفها روی قلبت سنگینی کنه بهت فشار بیاره هیچ سودی نداره اینکار

با کی حرف بزنم چی بگمخیلیا خودشون مسببشن اصلامن با خودمم حرف نمیزنم چه برسه بییه

سعی کن حداقل بنویسی هرکاری کنی که بتونی این بغض رو این حس بد رو بشکنی عزیزم

درون تو احساسات مختلف جمع شده چون به موقعه اش بروز ندادی برات مشکل ایجاد کرده الان

میدونم دیگه به درونگرایی عادت کردی ولی بخدا باید خودت رو تغییر بدی یکم ،حرف زدن از حرف نزدن بهتره نز ...

میفهمم چی میگی 

ولی زندگی من خیلی عجیبه هیچ کس نمیدونه چی بهم میگذره به هیچ کسم نمیتونم بگم علاوه بر حال خودم همیشه باید مراقب باشم کسی چیزی نفهمه