2777
2789
چون مجبوری باید تا زمانی ک خدا بهت وقت داده تو این دنیا باشی و ادامه بدی گلم بیا بغلم 😍😍کاش میتونس ...

اومدیم و خدا تا ۱۰۰ سالگی وقت داده بود

بعدش چی؟

اون دنیا ام که همش میگن جزا عذاب جهنم

پس کی تموم میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه تموم شه چی؟اگه روز قشنگی در راه نباشه چی؟

دنیا هیچ وقت یجور نمی مونه خودمم تو خیلی دوران بدیم ولی با مصیبت دووم میارم . 

این دنیا خیلییی بالا پایین داره .

تموم شه و اون دنیا نباشه که اکیه باز

ولی تموم شه و اون دنیا هم واقعی باشه خیلی بد میشه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

نمیدونمارامشو از کجا پیدا کنم پس

عزیزم باید خودت برای خودت بسازی

هیچکسی اندازه ی خودت نمیتونه بهت کمک کنه اینقدر که تو پیچ و خم درونت رو میشناسی هیچکی نمیشناسه راهش درون خودته برای پیدا شدنش زمان بزار تا پیداش کنی .مادامی که انتظار داریم اون بیرون طوفان بخوابه تا ما حالمون خوب بشه همچین چیزی نمیشه مشکلات همیشه هست ادمای سمی هستن همیشه چیزایی برای از بین بردن آرامش ادم وجود داره

باید درونت رو قوی کنی روحیتو قوی کنی عزیزم سخته ولی نشدنی نیست یه عزم جزم میخواد

بعضیا تو این چیزا شانس ندارن عزیزم میزنی خودتو ناقص میکنی و خودش رو آدم خلاص کنه کار آدم های به شدت قوی هستش که به پایان خودشون رسیدن اما یادت باشه برای برطرف کردن مسئله باید حلش کنی نه ماست مالی اون عزیزانم بعد نبودنت میزنن و میرقصن اون تویی با کلی هدف و آرزو...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
عزیزم باید خودت برای خودت بسازیهیچکسی اندازه ی خودت نمیتونه بهت کمک کنه اینقدر که تو پیچ و خم درونت ...

اخه چجوری تنهایی

چرا باید همه چیو خودم حل کنم چرا همه چی دست منه بابا من زیادی واسه این دنیا اضافیم اصلا انگار نیستم

مگه میشه هرروز هرروز اتفاقای عجیب و جدید بیوفته مگه میشه هرروز در حال تغییر باشه همه چی مگه میشه من یه نفره با هزارتا مشکل و هزار نفر بجنگم 

مگه من چند نفرم آخه 

کدوم آدم نرمالی هرروز صب تا شب داره با همه چیز و همه کس میجنگه سر هیچی بی نتیجه 

تهش چی میشه خب نتیجه این همه تلاش مگه قراره چی باشه