2777
2789

خالم اینا چن‌روزه رفتن مسافرت نامزدم خونه موند و نامزدم پسرخالمه ها‌‌ بعد امروز رفتم واسش‌غذا درست کردم اصن بعدش تشکری هیچی نگفت غروبم ک دوستاش اومدن‌پیشش تاهمین یساعت پیش دیگه بهش تصویری زنگ‌زدم گفتم ن زنگی‌ن تشکری نمیری‌یه موقع😒گفتم  دیگه نمیام اصلا خودت غذاتو درست من مگه من مادرتم برو بیرون اماده بگیر انقد از‌دستش عصبی‌ام تاالان گوشیمو رو حالت هواپیما گزاشته بودم الان دراوردم دیدم بالای۱۰بار زنگ‌‌و‌ پیام‌زده فقط گندکاری ک‌میکنه رو‌جمع میکنه بعدش کثافتتت

حرصی شدم دلم‌میخواد حلق‌اویزش کنم‌خوابم نمیبره ایشالا مسموم شه🤌🏻😑

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کار اون زشت بود ولی کار تو زشت تر خیلی بد منت گذاشتی

من خر باوجود اینکه چارشنبه امتحان دارم صدتا کاردارم مامان خانومو پیچوندم رفتم واسه این عن غذا درست کردم هیچیییی‌اصنم تشکر نکرد تبدیل به گاو شد بعدش

ن‌خالی‌نشدم هنوز کاش این بشر جلو دستم‌بود با همون قابلمه میزدم تو دهنش

خوبه پیگیرته و پشیمون و داره تلاش میکنه همسر گاو من منتظره من برم براش التماس کنم که آشتی کنیم 

یعنی با همچین گاوی طرفم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من خر باوجود اینکه چارشنبه امتحان دارم صدتا کاردارم مامان خانومو پیچوندم رفتم واسه این عن غذا درست ک ...

اره بابد بهش میگفتی ولی یطور محترمانه اینجوزی ازت زده میشه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

خوبه پیگیرته و پشیمون و داره تلاش میکنه همسر گاو من منتظره من برم براش التماس کنم که آشتی کنیم یعنی ...

گاو تر از خود گاو اینان با ادم ک‌نیستیم ما پرورش گاو داریم

برو یکی بزن تو مبارکش پرنسس