2777
2789
عنوان

دعوای مامانم و مادر شوهر تو عروسیممممم بیاییننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بلهههه

پس مشکل اصلا شما زا مجلستون یا حتی لباستون نیست

دعوای مادرو مادرشوهرتونه که شما وسطش گیر کردین

اهمیت نده

تو که میدونی دلیل گفتن مادرشوهرت اینه که به گوش مادرت برسونی

پس ولش کن

خب شما بودید چکار میکردید

عزیز من قضیه برا چند سال پیش هر اتفاقی افتاده گذشته اینکه تو چندماه هر شب بیای براش تاپیک بزنی و هی دوباره یاد آوریش کنی فقط خودتو بیشتر اذیت میکنی 

برای هر دردی فاصله گرفتن درمان 

اما من با توجه به روحیات خودم اگه یکی یه حرفی بزنه قطعا جوابشو میدم 

یبار بگو به شما چه ربطی داره و دهنشونو ببند و تمام 

نمیتونی هم یا بیخیال باش و به خودت نگیر یا فاصله بگیر

یا خدااسی یه چی بگم ناراحت نشی یاااااولی ما رو خفه کردی با این تاپیک و این موضوع جانمممم بابا بکش بی ...

دقیقا 😂😂😂

چندین بار همینو تایپیک کرده. 

هر دفعه هم کپی کرده. 

اسی بسه خودتو دوست داری رنج بدی

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

دقیقا 😂😂😂چندین بار همینو تایپیک کرده. هر دفعه هم کپی کرده. اسی بسه خودتو دوست داری رنج بدی

بخدا امشب دیدمش مغزم سوت کشید چشمام چهارتا شد🤣آخه حدودا از دوماه پیش تقریبا دارم این تاپیکو میبینم دقیقا با همین متن