2777
2789

خوبی های شوهرم این بود اعتیاد نداشت کاری بود تاحدودی بهم میرسید شوخ بود تیپش خوب بود دست بزن نداشت

بدیهاش این بود بچه ننه بود خانواذش از بیشتر چیزای زندگیمون باخبر بودن اولویتش من نبودم بعنوان همسر 

بطورمثال

مقاممو بعنوان خانمش نتونست حفظ کنه جلو خانوادش یعنی اجازه میداد اونا بهم توهین کنن نمیتونست جلوشون بگیره  

تو خرج ومخارج زندگی حرف خودش بود بیشتررر اوقات؛

موقع عصبانیت توهینای بد میکرد حتی جلومادرم منو ضایع میکرد 

تاحدودی بددل بود 

مسافرت منو نبرد 

خونه ی مادرشو  اورد نزدیک خونمون بااینکه حساس بودم گفت ن نمیان ولی ب چشم دیدم اومدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داشتی جدا شی ناراجت نباش این بدی ها هم بده دقیق عین شوهر منه بدیاش و منم زده شدم. اونم خونوادش با من همینن و اولویتش اونان تا من. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

عزیزم 

خوبی هایی که گفتی، خوبی نیست 

حقوق اولیه ت هست 

اینکه نمیزنه حسن و خوبی یک مرد نیست، نشون میده حیوون نیست و ادمه، پس به عنوان خوبی بهش نگاه نکن 

اگر جدا شدی هم دیگه باغچه رو بیل نزن، تصمیمت درست بوده 

نه اتفاقا خوبکاری کردی مگه آدم چقدر زندگی میکنه که همش حرص بخوره،آرامش نداشتن خودش کلی عذابه

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
کار خوبی کردی شرایط داشتی جداشدی با بچه ننه پیر میشی و اعصابت خورد شوهر من علاوه بر اینا دست به زن ...

من باز مارموزه و دروغگو گفت مادرم نمیاد نزدیکمون اما دیدم اوردشون!