2777
2789
عنوان

ایا خوشی زد زیردلم الکی جداشدم یانه کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 65 پست
ده و از اول عقدم خانوادش منو نمیخاستن همش قهر اشتی بودیم

وقتی بعد ده سال جدا شدی ،پس بدون حتما غیرقابل تحمل بوده.

الآنم چون یه مدت گذشته ،برات کمرنگ شده اون دلایل اعصاب خوردی و طلاقت.

خودخوری نکن خواهر جان.به گذشته فکر نکن دیگه

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

عزیزم خوبی هایی که گفتی، خوبی نیست حقوق اولیه ت هست اینکه نمیزنه حسن و خوبی یک مرد نیست، نشون میده ح ...

دقیقا یبار دیگم تاپیک زده بودم قبلنا یک کاربر گفت اعتیاد نداشتن و دست بزن نباشه خوبی نیس باید باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکثر مردان اینارو دارن .حالا که طلاق گرفتی تموم شده .شوهر من دقیقا همینه بعلاوه دست بزن داره نه زیاد ...

این اقایون با مادرشون زندگی کنن دیگه چرا میرن دختر مردم میگیرن 

شوهر منم همینه 

این اقایون با مادرشون زندگی کنن دیگه چرا میرن دختر مردم میگیرن شوهر منم همینه

من چی بگم شوهرم میگه مامانم منو میبست ب تخت با شلنگ کبودم میکرد تا همسایه ها نجاتم بدن والا میمردم

الان جونش براش در میره. اینا خلن به قرآن ولی من بهش گیر نمیدم چون بیشتر لج میکنه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

وقتی بعد ده سال جدا شدی ،پس بدون حتما غیرقابل تحمل بوده.الآنم چون یه مدت گذشته ،برات کمرنگ شده اون د ...

ما ازعقد مشکل داشتیم مخصوصا با دخالت خانوادش و بی احترامیاشون کم کم زیاد شد و رسید ب طلاق 

من چی بگم شوهرم میگه مامانم منو میبست ب تخت با شلنگ کبودم میکرد تا همسایه ها نجاتم بدن والا میمردمال ...

ازدواج که میکنن یادشون میفته رابطه پسر و مادری رو پررنگ کنن

حالا اینقدر دنبال خانوادشونن وقتی سختی دارن نمیان دورشون

ما ازعقد مشکل داشتیم مخصوصا با دخالت خانوادش و بی احترامیاشون کم کم زیاد شد و رسید ب طلاق

شوهرت دیگه پشیمون نشد؟ پیامی جیزی ب ا برگشتن؟؟ 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

پس خودتو اذیت نکن

بهترین تصمیمی که صلاح دونستیو گرفتی.هیچکس دلش نمیخواد زندگیش خراب شه مگر اینکه مجبور شه

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤