2777
2789
عنوان

هوس چی کردین الان❓

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 22 پست
چی مثلا؟من شام هویج پلو خوردم😑خدا نکشتت ضعف کردم 😂😂😂

جدی شام اینو خوردی😔😔😔😔😔عشق زندگی منو خوردی😔😔😔😔

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چیییی😭😭😭من بدترم از وقتی دیدم نوشته نوشابه دلم میخواد ماهم اب تصفیه داریم گرم مث اتیش جهنم😭

جنوب مگ هستی😂

توام مثل من کنکور داری 

چرا من نمیتونم بخوابم 

الان علاوه بر بیخوابی 

گشنگی ام باید تحمل کنم

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
جنوب مگ هستی😂توام مثل من کنکور داری چرا من نمیتونم بخوابم الان علاوه بر بیخوابی گشنگی ام باید تحمل ...

وای من دیگ خوابیدم شکمم داشت اه و ناله میکرد از گشنگی اما باز خوابیدم😔😂

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

اندازه ی نفر مونده آدرس بده برات پست کنم خوشگلم☹️✌🏻

وای عزیزم کاش خونتون بودم

من دیوونه هویج پلو ام

امیدوارم

چطور بود؟