2777
2789
عنوان

زنا باهم دوستن یا رقیب

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 71 پست
زن ها؟! یا افراد حسود و بی هدف؟! لطفاً جمع نبنید و یک خصلت بد رو به یک جنسیت نسبت ندید.

من‌خودم زنم و‌ در خودم اینو میبینم و میدونم که نسبت به مردا بیشتر حسودتریم 

من نمیگم در مردا هم نیست ولی خیلی کمه یعنی مال اونا در همون روز بسته میشه ولی ما زن‌ها تا ماه ها سر یچیزی مشکل داریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباه فکر می‌کنی. نمونه‌ش باجناق‌ها. چشم ندارن همدیگه رو ببینن. یکی دو مورد هم نیست. زیاااااد دیدم. ...

بله همسر منم همینطوره میگفت باجناق داشتم بد می‌شد خخخ

ولی مال اونا در حد یک روز هست مال ما تا ماه ها ادامه داره

من دقیقش رو بگم مثلا من برای دوستام دوستم واقعا یعنی جونمو براشون میزارم اما اگه اون دوست یه رفتارش ...

بله در این شرایط که آدم احساس خطر کنه یا احساس تحقیر شدن باید یکاری بکنه ولی منظورم در حالت عادی هست 

این یه باگ طبیعیه دو دختر وقتی با هم دوست میشن که متقابلا با هم تو حس رقابت نیفتن ،هم فرکانس باشن ،ت ...

بله همه اینا هست و در آقایان برعکسه یعنی جوری که خانوما اونقدر نسبت به هم دشمنن یا کینه دارن که زندگیا خراب میشه کلا ما خانوما برای خودمون زندگی نمیکنیم

بله همسر منم همینطوره میگفت باجناق داشتم بد می‌شد خخخولی مال اونا در حد یک روز هست مال ما تا ماه ها ...

به خدا باجناق سراغ دارم سال به سال چشم ندارن همدیگه رو ببینن. یا باجناقی که درحد عید تا عید می‌تونن همدیگه رو تحمل کنن. 

میدونی چه باجناق‌هایی دیدم که با هم خوب هستن؟ اونایی که اصلا توی یه شهر نیستن😂

من‌خودم زنم و‌ در خودم اینو میبینم و میدونم که نسبت به مردا بیشتر حسودتریم من نمیگم در مردا هم نیست ...

این که شما مسئله ای رو در خودتون می‌بینید به این معنی نیست که اون موضوع شامل حال همه ی خانم ها باشه.

به شخصه هرگز و به هیچ عنوان همچین احساساتی که شما در موردش صحبت کردید رو نه تنها تجربه نکردم بلکه برام عجیب هم بوده. 

پس از اون جایی که هم من هم، یک خانم هستم و هم حتماً خانم های دیگری مثل من وجود دارند، این آمار کلی شما زیر سوال می‌ره. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

والا این رفتارا رو ندیدم داخل افراد...

اصلاح کنید عادت های غلطو

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

زن‌ها در اوج دوستی و صمیمت رقیب جدی هم هستند ژنتیک و تکامل و هورمون ها باعثش هست یعنی دو تا دوست صمیمی دو تا خواهر کافیه پارتنر یکی یکم سرتر باشه اون یکی هر کاری میکنه رابطه اونا بهم بخوره 

کاش تو اینجا بودی 💔