2777
2789
عنوان

خدایااا ایشالله سال دیگه من ازدواج کردم😂🤌🏼🚶🏼‍♀️💞

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 58 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا سخته جامعه نمیخام حرفای نا امید کننده بزنما.. اما واقعا به ی سریا سخت میگذره.. بعدم بنظر من پو ...

اره من نمیتونم تجربی بخونم درحد دیپلم 

پس چیکار کنم 

به خدا یه بدبختی گیر کردم اصلا نمی‌دونم باید چیکار کنم

حس میکنم داداشش زن داره شرمنده😐😂😂💔🤌🏼

عموی دایی پدربزرگم چیزی داشت خبرمون کن 

متاهلم الان اما تو پیدا کنی سریع طلاقه رو گرفتم  

خیلی جوابت عالی بود ممنون خوندمون گرفت

اره من نمیتونم تجربی بخونم درحد دیپلم پس چیکار کنم به خدا یه بدبختی گیر کردم اصلا نمی‌دونم باید چیکا ...

ببین تا میتونی مهارت یاد بگیر.. بپرس از اینایی که ارتباط اجتماعیشون بالاس سوال کن و خجالت نکش میگن تو دفتر بیمه کار کردن درآمد خوبی داره واسه ی دختر ببین میتونی پیدا کنی دفتر بیمه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
ببین تا میتونی مهارت یاد بگیر.. بپرس از اینایی که ارتباط اجتماعیشون بالاس سوال کن و خجالت نکش میگن ت ...

دفتر بیمه فک کنم پارتی مارتی میخواد 

اصلا به چه مدرکی نیاز دارن🥴😂

دفتر بیمه فک کنم پارتی مارتی میخواد اصلا به چه مدرکی نیاز دارن🥴😂

فک نمیکنم مدرک بخاد.. نه همچینم نیست که پارتی لازم باشه اگه بتونی پیدا کنی خیلی خوب میشه یا اگه نسخه خوانی بلدی داروخونه خیلی خوبه

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️