2777
2789
چرا بچه رو دعوا کردی ازت حمایت کرده

خب شوهرم میگفت تقصیر توعه فک کردم حالا فکر میکنه من یادش دادم. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
همیشه بچه بوده و هست و عدم ثرات روانی اخر اگه یه روز پیشمون باشه یه دعوایی درست میکنه.

مشخصه .دیگه مثل بچه ها باهاش رفتار کن ، طفلی دخترت گناه داره تو تنش بزرگ شه .از الان نگران توئه 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد خودتو شوهرت لوسو حساسید بچە سەسالە زورش کجا بود

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

چقد خودتو شوهرت لوسو حساسید بچە سەسالە زورش کجا بود

خب به من چه اون قهر کرد رفت جدا خوابید. 

اون از بچه هم بچه تره. اون منو مقصر میدونه. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

اسی جان تاپیکو ول کن الان اول برو بچرو نازنازی کن دعواش کردی بگو بابا داشت شوخی میکرد برو بابارو بوس کن گناه داره

بعدم خودت برو بابارو بوس کن 😂بگو رفتار بچه طبیعیه بچه وابستس به مادر به احترام ربطی نداره

میدونم شوهرت عصبانیت کرده و مقصره و خیلی وقته رفتارش همینه ولی اگه الان این شرایطو درست نکنی بعدا طلبکار میشه میگه ی نخود بچرو علیه من کردی یا بهش یاد دادی

بره گم شه تو حال تنها بخوابه گوزو

عمرا ناز بکشم فقط ناراحتم امشبم خراب شد و چقدر بچست شوهرم. 

خب چیکار کنم دعوا هم نکنم اون طلبکارم میشه منم حدس میزنم بچه سر من حساس بود قاطی کرد فکر کرد باباش د ...

قدر پسرتو بدون

همه ی انرژی تو بذار رو تربیتش

کاش خدا به منم فرزند صالح و مهربون میداد

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
نه اصلابچه ها مادر حامی می‌دونن و وابسته مادر هستنهمه شون طرف مادر دارنهمه شون تو این سن مادر طرف دا ...

آره درسته بالاخره اون اقا هم باید حس امنیت میداده به زن و بچش

اما اون آقا ی لحظه که این اتفاق افتاده تو یک فشار عجیبی قرار گرفته و عصبانیتش فوران کرده 

درسته نباید صداشو میبرده بالا اما اون لحظه ای که بچش زده تو گوشش واقعا لحظه سنگین و بدی بوده براش و از این لحاظ باید بهش حق بدیم 

اسی جان تاپیکو ول کن الان اول برو بچرو نازنازی کن دعواش کردی بگو بابا داشت شوخی میکرد برو بابارو بوس ...

بچه که بعد این که باباشو زد سریع خوابید بهش گفتم چرا زدی گفت دوستش ندارم نیاد خونه دیگخ و بعدم خوابید. 

عمرا ناز بکشم فقط ناراحتم امشبم خراب شد و چقدر بچست شوهرم.

فعلا حالا برو بکش بعدا هر چقد خواستی برو کونشو پاره کن

الان به عنوان ی پدر لوس بازی دراورده قضیه فرق داره نری ناز بکشی بعدا سخت تر میشه اوضاع

قدر پسرتو بدونهمه ی انرژی تو بذار رو تربیتشکاش خدا به منم فرزند صالح و مهربون میداد

پسر نیست اما شیر دختره. 😂

فعلا حالا برو بکش بعدا هر چقد خواستی برو کونشو پاره کنالان به عنوان ی پدر لوس بازی دراورده قضیه فرق ...

بابا من که نزدم اخه حتی بهشم گفتم حالا چرا با من قهر میکنی اما منو مقصر میدونست و بی محلی کرد و گرفت خوابید.