2777
2789
بچه استارتر زده توی گوش شوهرش چون فکر کرده داره باهاش دعوا میکنه میخواسته از مامانش دفاع کنه 😂

میدونم .آخه شوهر بچه تر از بچه رفتار کرد 😂

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

شوهرت جو گرفته اش اگر شما گناهی نداشتی نه اون بچه طفلی من از قدیم و ایام با شوهرم دعوا میکردم تا الان ک دختربزرگم  ۱۸ سالش و اون دخترم ۱۵ شوده هنوز خداشاهده ب باباشون تو نگفتن خیلی احترام شو دارن درصورتی ک شاهد دعوا بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو مامانش حساسه اقا پسردختر منم وقتی دعوا میکنیم خیلی حالش بد میشه

دختره بچه منم ولی واقعا خیلی رو من حساسه. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

دقیقااااااااا 😂😂😂😂😂😂😂 وای خدایا دلم ضعف رفت واسه اون بچه 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

همیشه بچه بوده و هست و عدم ثرات روانی اخر اگه یه روز پیشمون باشه یه دعوایی درست میکنه. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
اره عزیزم بچست دیگه خب چیکارش کنم رو منم حساسه. شایدم رو سوخی زده اصلا نمیدونم بعدش گفتم چرا زدی گفت ...

شوهرت بیجنبه و بچه تر از بچه تون هست

اولا دعوا چرا کردی بچه رو

باید بهش میگفتی داریم شوخی میکنیم و هم بوس میکردین بدون دعوا نیست

دوم چطوری بچه ای ک ازت دفاع کرد  دلت اومد دعوا کردی

سوم مقصر شمایی اونقدر دعوا کردین به بچه استرس دادین

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

الهیییی بچه رو چرا دعوا کردی میخواسته از مامانش دفاع کنه دیگه

برو باهاش حرف بزن بگو اسکل جان عزیزم  طبعیه بچه اینقدری وابستس به مادر این حرکتو میکنه ربطی به احترام نداره

قبلا تاپیک هاتو خونده بودم یادم میادکی میخوای بچتو از این شرایط نجات بدی میخوای از همین الان اینطوری ...

خستم هیامید دارم بمونم شاید درست بشه اما انگار این قسم حورده بهتر که نشه هیچ حتی هی بدتر بشه انگار همینی که هست. 

به نظرم شوهرت اینجا حق داشته ناراحت شه

نه اصلا

بچه ها مادر حامی می‌دونن و وابسته مادر هستن

همه شون طرف مادر دارن

همه شون تو این سن مادر طرف داری میکنن

شوهرش بی جنبه هست باید به بچه اطمینان میداد دعوا نداره با مادرش

تا اون بچه با ترس و استرس نخوابه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

چرا بچه رو دعوا کردی ازت حمایت کرده

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
عه فکر کردم پسره .جلوش سعی کن دعوا نکنید

خب چیکار کنم دم به دقققه خود این مردک دو قطبی بی تعادل به وجود میاره.