اومده بود رو تخت داشتیم حرف میزدیم یهو بچم که سه سال و نیمه زد تو گوش شوهرم سفت(اخه شوهرم صداشو برام بالا برد رو شوخی اون فکر کرد داریم دعوا میکنیم) منم ناراحت شدم و بچمونو دعوا کردم اما شوهرم بلند شد و فحش داد گفت فلانم تو این زندگی و تو باید من احترام نذاشتی که بچه اینه و با من قهر کرد رفت تو هال.
منم کلی بچه رو دعوا کردم اخه پیش بینی نشده بود این بچه تره با من قهر کرد.
من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
شوهرت جو گرفته اش اگر شما گناهی نداشتی نه اون بچه طفلی من از قدیم و ایام با شوهرم دعوا میکردم تا الان ک دختربزرگم ۱۸ سالش و اون دخترم ۱۵ شوده هنوز خداشاهده ب باباشون تو نگفتن خیلی احترام شو دارن درصورتی ک شاهد دعوا بودن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رو مامانش حساسه اقا پسردختر منم وقتی دعوا میکنیم خیلی حالش بد میشه
دختره بچه منم ولی واقعا خیلی رو من حساسه.
من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
دقیقااااااااا 😂😂😂😂😂😂😂 وای خدایا دلم ضعف رفت واسه اون بچه
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
همیشه بچه بوده و هست و عدم ثرات روانی اخر اگه یه روز پیشمون باشه یه دعوایی درست میکنه.
قبلا تاپیک هاتو خونده بودم یادم میادکی میخوای بچتو از این شرایط نجات بدی میخوای از همین الان اینطوری ...
خستم هیامید دارم بمونم شاید درست بشه اما انگار این قسم حورده بهتر که نشه هیچ حتی هی بدتر بشه انگار همینی که هست.
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خب چیکار کنم دم به دقققه خود این مردک دو قطبی بی تعادل به وجود میاره.