2777
2789
عنوان

میشه اونایی که اراده قوی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 33 پست
اونم بخدا باید بری تو دلشی روز صبح بلند شو بدون اینکه ب چیزی فکر کنی برو سر کارت فرداشم همینکارو بکن ...

وقتی بالشت صدات میزنه و میگه یکم دیرتررر

که چیزی نمیشه 

اون وقت چی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

=چجوری

برای مثال میخوای بری باشگاه ولی اراده نداری

یه برنامه ریزی میکنی که هر روز خودتو مؤظف کنی بری هررررر روز

بعده چند هفته این موضوع توی ناخودآگاهت شکل میگیره

میشه روتین زندگیت

میشه مسیر عصبی جدید در مغز 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
برای مثال میخوای بری باشگاه ولی اراده ندارییه برنامه ریزی میکنی که هر روز خودتو مؤظف کنی بری هررررر ...

خب من اوکیم تا 1.2 هفته 

هرروز ان تایم میرم 

ولی بعد ولش میکنم

وقتی بالشت صدات میزنه و میگه یکم دیرترررکه چیزی نمیشه اون وقت چی

من خودم اینجوریم ک نمیتونم از خواب بیدار شم

واسه همین درس خوندنم رو از ساعت ۱۱ صبح شروع میکنم و تا ۲ شب پیوسته ۱۱ ساعت میخونم

و خوابمم اذیتم نمیکنه چون کلا ادم صبح نیستم

توهم از ظهر شروع کن چ اشکالی داره کی باشه 

اینکه میگن همه باید از صبح کار کنن و فلان خیلی کلیشه ایه

مهم انجام کاره اس حالا چ فرقی داره کی باشه؟

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

ببین رفتم پیش بهترین روانپزشکقرص آسنترا و لورازپام برام نوشتیعنی اونا رو که میخوردم دیگه حس بیدار شد ...

خب اشتباه کردی

قرصا ک ارامبخشن

باید میرفتی روانشناس ک بهت تمرین بده

اینی ک من میگم روانشناسه ن روانپزشک

خب من اوکیم تا 1.2 هفته هرروز ان تایم میرم ولی بعد ولش میکنم

تا ۴۰ روز باید انجام بدی 

مغز اینطوری برنامه ریزی شده که هر برنامه ای رو تا ۴۰ روز انجام بده میشه عادی و عادت

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
من خودم اینجوریم ک نمیتونم از خواب بیدار شمواسه همین درس خوندنم رو از ساعت ۱۱ صبح شروع میکنم و تا ۲ ...

جالب بود

خب تو طول روز خواست پرت نمیشه 

وققتو حروم کنی 

با چیزای چرت......

من الان دیدم دچار ترس از شرئع عهم شدم

جالب بودخب تو طول روز خواست پرت نمیشه وققتو حروم کنی با چیزای چرت......من الان دیدم دچار ترس از شرئع ...

من چون خیلی وقته درس میخونم حواسم پرت نمیشه خیلی تمرکزم بالاست و اینکه کلا از این ادمام چنتا کارو باهم میکنن

حتی شده با تلفن صحبت کنم و تست ریاضی بزنم و بازدهی هم داشت

کلا مسئله ی تمرکز ی چیزیه ک ب مرور دستت میاد وقتی ی کاریو شروع میکنی اولش هی چشمت ب زمانه روزا واست طولانی میشن و هی میخوای فرار کنی ازش

ولی بعد ی مدت مغزت عادت میکنه و محاسبه زمانشو پایین میاره اینطوریه ک تو غرق کار میشی و تمرکزت بالا میره و زمان رو متوجه نمیشی

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید