2777
2789
عنوان

چطوری به خاستگارم بگم مینی کیک بیاره 🚫🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه خونواده دخترها شیرینی میخرن بلاخره رسم ادبه ولی اگ کیک بخرن اونوقت نمیگن هنوز حرفی زده نشده خونو ...

اين مدل مختص نامزديه تا جايي كه من ديدم حتي برا خاستگاري نديدم البته ميگن اينجا مد شده 

يه سبكي از شيرينيه 

بهتر از اينه پاشي به خانواده خاستگار بگي فلان مدل بخر 

بهتر نيست به نظرت؟

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
غریبه ک نیستن، اشناعن و دستور هم نیست پیشنهاده!

ببين شما پست قبل گفتي خودشون بخرن حرفه 

حالا بيان بگن شما بخريد كه بيشتر حرفه و زشت تره 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
اين مدل مختص نامزديه تا جايي كه من ديدم حتي برا خاستگاري نديدم البته ميگن اينجا مد شده يه سبكي از شي ...

خب ایشون خواستگارشون اشناعن و میخوان خواستگاری و نامزدی رو یکی کنن و شرایطشم دارن ک بگن چی دلشون میخواد

توی نامزدی بگو

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
ببين شما پست قبل گفتي خودشون بخرن حرفه حالا بيان بگن شما بخريد كه بيشتر حرفه و زشت تره

عزیزم اونا میخوان عروس بگیرن داغن، الان حرف عروس رو باید ب دیده منت بپذیرن بعد غریبه هم ک نیستن بگن چ پرو، اصلا بگن هم مهم نیس باید بفهمن رییس کیه😁🤣

به مامانت بگو ک به خالت بگه اینجوری بیارین دخترم بیشتر میپسنده و محترمانه بگید

تازه غریبه هم ک نیستن راحتین باهم بهتره

ما برا ازمایشمامان عروسیمون گفت دخترم دوست داره بره رستوران نهار مثل بقیه دختر خاله هاش ماهم بردیمش تازه غریبه هم بودن

فک کنم من خیلی شمارو درک میکنم چون خودمم اینطوری بودم😑 

و ادم بسیار قانع و همه چی تکمیلی هم بودم ولی آدم دوس داره بهترین روز زندگیش ب بهترین نحو انجام بشه و دلش ب چیزی نمونه دیگه

کلیپ میفرستادی تا متوجه شه

اگه نمیشه به مامانت بگو راه حلش میندازه یا به خالت میگه یا بابات میخره تا حسرت نشه برات

مستقیم نگو به نظرم قشنگ نیست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1