baraaaan111 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 1221 عنوان لطفا برام چهل تا حمد بخونین هدیه به امام رضا ع 33 بازدید | 8 پست برای شفام 😔😔 لطفا شرکت کنید و دعا کنید خوب بشم یا امام رضا به جوادت قسم من و همه مریضا رو شفا بده دیروز | 02:26 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 2716 میشه بپرسم بیماری تون؟کمک دکتر هستم تو طب سنتی التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
مدیسا۱۳۹۸ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 16225 میشه بپرسم بیماری تون؟کمک دکتر هستم تو طب سنتی عزیزم دیابت درمان داره؟ میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 2716 عزیزم دیابت درمان داره؟ بله عزیزم طولانی مدت ولی برای کنترل بیماری پیاز خام کنار غذا زیاد بخورن موقعی که تو حمام کارشون تموم شده میخوان بیان بیرون کف پا رو حدود ۵ دقیقه سنگ پا بزنن قند شون کنترل میشه تا حدودی التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
مدیسا۱۳۹۸ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 16225 بله عزیزم طولانی مدت ولی برای کنترل بیماری پیاز خام کنار غذا زیاد بخورن موقعی که تو حمام کارشون تموم ... یعنی طول میکشه تا خوب بشه؟ میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 2716 یعنی طول میکشه تا خوب بشه؟ برای درمان قطعی باید برن دکتر ولی اینا که گفتم کنترل میکنن مثلا مثال قند شما ۷۰۰ باشه با اینا تا ۳۰۰ میاد پایین التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
مدیسا۱۳۹۸ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 16225 برای درمان قطعی باید برن دکتر ولی اینا که گفتم کنترل میکنن مثلا مثال قند شما ۷۰۰ باشه با اینا تا ۳۰۰ ... باشه ممنون عزیزم ک جواب دادی خیر ببینی میشه لطفا صلوات مهمونم کنید