2777
2789

با خانواده شوهر و جاری اصلا صمیمی نشو

هیچی از گذشته و خانوادت حتی مسائل بی اهمیت نگو

هیچ وقت جلو شوهر بد خانوادشو نگو

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مسائل خونت و نه به خانواده خودت بگو نه خانواده شوهرت. دعواتون شد راه نیفتید خونه مامان باباتون یا تلفن بزنید خبر بدین. بد شوهرتو به خانوادت نگو. خیلی هم از شوهرت پیش خانوادش تعریف نکن. تا اونجا که میشه تو مسائل ازهم گذشت داشته باشین و الکی اوقات تلخی درست نکنین

نمیدونم چرا ولی از ازدواج خیلی میترسم🥲🥲

ازدواج ترس نداره

ولی حوصله میخواد

سرکله زدن با قوم جدید

فرهنگ جدید

رفت و امد های گاها اجباری برخلاف میل

زنگ زدن های اجباری

تبریک مناسبت ها

مسولیت خونه همسر بچه 

و....

تت جایی محبت که توقع ایجاد نکنی براشون

به اندازه رفت وامد کن 

از خط قرمزات برای همسرت بگو و هرچی اذیتت میکنه همین اول براش بگو

ولی کلا سخت نگیر زندگی رو چون بالا و پایین زیاد داره

زیاد تو خانه خانواده شوهر کار نکن فقظ در حد زحمت خودت و شوهرت و یکم بیشتر.  نه اینکه بری غذا بپزی و جارو کنی و کوزت بشی 

احترام نگه دار ولی صمیمی نشو 

درد دل نکن. 

نزار ازت حرف بکشن 

هر حرفی محترمانه جواب بده تا پررو نشن برای رفتارهای بدتر

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

با خانواده شوهر صمیمی نشو احترام بگذار ولی با حفظ حد و حدود همیشه پیش اونها لباس شیک بپوشبه خودت رسی ...

چرا بیشتر نینی سایت میگن نباید صمیمی شد

اگه ادمای خوبی باشن، صمیمیت چه اشکالی داره؟!

اگه خواهرشوهر مجرد داشتی مخصوصا سن بالا به هیچ وجه زیاد باهاش رفت وامد نکن که اولش خیلی خوب نشون میدن خودشونو بعدش به موقش زهرشون رو میریزن چون همیشه این توهمو دارن که داداششون نقش شوهر نداشتشون رو داره و عروس اونو ازشون گرفته