2777
2789
عنوان

دیوانه شدم واسه پوستم

352 بازدید | 47 پست

بچه ها یکی میگه سنتلا یکی میگه ایزیدین ،ام کیو ،سیمپل، پریم، کلینیک،بیوتی آف جوسان

من بالاخره نفهمیدم کدوم خوبه

قیمتشونم گرونه نمیشه خرید و امتحان کرد باز عوضش کرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیروز اینجا یه کاربری یه حرف جالبی زد واقعا درست وحساب شده بود ایشون کفتن الان با دلار ۸۲تومن مارکهای خارجی پیدا نمیشه اکه هم جایی دیدین مطمعن باشین فیکه همون مارک ایرانی خوب بخرین حداقل میدونین پروانه بهداشت داره وسالم وسلامته بازم خودتون میدونین

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
آخه بین همه این مارکا موندم کدوم بهتره هر کسی از یه کدوم راضیه

عزیزم اینا هرکدوم پوستای مختلفه نمیدونم کی بهت اینارو گفته

این دوتا بهترین ضدافتابه اما باید بستگی به پوستت بخری که گفتین خشکه بیوتی بخر محشره

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دیروز اینجا یه کاربری یه حرف جالبی زد واقعا درست وحساب شده بود ایشون کفتن الان با دلار ۸۲تومن مارکها ...

😐😐کی گفته همش فیکه گاهی وقتا یه چیزایی میگینا باید از جای معتبر خرید و جنس خارجی تو مغازه پیدانمیشه اصلا 

من خودم وارد کننده هستم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
عزیزم اینا هرکدوم پوستای مختلفه نمیدونم کی بهت اینارو گفتهاین دوتا بهترین ضدافتابه اما باید بستگی به ...

خشکه ولی جوش های کوچولو هم داره رو پیشونیم و تک و توک رو لپام

مثلا بالای لبم جوش زده بود حدیدا از توش مایع سفید در اومد ترکوندمش