2777
2789
عنوان

می گن نباید دعا بد واسه کسی بکنی ولی امیدوارم چینیا

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 35 پست
عزیزم بهتره یه سر به فضا مجازی بزنی همین چند دقیقه پیش اعلام کردن 👍

دکترهای مطرح اتفاقا تو صفحه شون بررسی کردن نه صفحات زرد اینستاگرام ...

این ویروس هم از ۲۵ سال میش بوده 

شما دوست دارید استرس داشته باشید مختارید ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکترهای مطرح اتفاقا تو صفحه شون بررسی کردن نه صفحات زرد اینستاگرام ...این ویروس هم از ۲۵ سال میش بود ...

آره گلم بلاخره معلوم می شه یکی از این دوحالته دیگه

کاربری دست دو نفر هستش ❤️

عزیزم اصلا بیماری خطرناکی نبوده تاحالا لطفا خودتونو درگیر شایعات نکنید 

به نظر من همش بازی چینه 

بانک های بزرگ چین ورشکست شدن 

مردمشون اعتراض کردن و شلوغ شده ، بلافاصله دولت گفته مریضی جدید اومده و همه رو قرنطینه کردن

این شایعه از اینجا شروع شد ، تا الان در حد آنفولانزا بوده

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

الهی آمین 

انگار چین قرار داد بسته یک تنه جمعیت کره زمین رو کم کنه 😂من پیشنهاد بهتری دارم برای سازمان ملل بیان همین چینی هارو بکشن جمعیت جهان هم کمتر میشه 

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

منم فکر میکردم دوباره مریضی ساختن

ولی این بیماری رو۲۵ سال پیش هلند توی آزمایشگاه ساخت

نمیدونم چجوری از کنترل در رفت ولی از اون زمان جزو بر ابتلا ترین بیماریهای تنفسی مخصوصا کودکان بوده(تو اروپا آمریکا)

حالا این چین در ب در هم بااین جمعیتش یه عطسه بزنی یه میلیون نفر مریض میشن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡