2777
2789
عنوان

من سی ساله تقریبا اگ یهو چادری و محجبه و مذهبی بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی داره خب عزیزم ولی الان دیگه اکثرا دخترای نجیب و محجبه رو دوست دارن 😍 

راستی اینم بدون که نظر هیچکس جز خدا مهم نیست

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

من خودم وقتی چادر انتخاب کردم 

اصلا یه حس عجیب بود 

هیچ کس دیگه نگات نمیکرد سرتا پات رو 

خیلی برام حس عجیبی بود الان تیپ میزنم ولی چادر میپوشم 

شعار اینه برای خودم تیپ میزنم نه مرد های خیابون !

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
حتما ی چیزی،میشه که ادم یهو متحول میشه ....ی خواب یا چیزی دیگه

گاهی خدا یه نور میفرسته توی ذهن آدم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

اگر همچون شخصی بیینم توی دلم تحسینش میکنم و به خودشم میگم....اون ادم اراده ی خیلی قوی ای داشته...مثل کسی نیود که اب ندیده و شنا بلد نیست اتفاقا دیده و حتی گاهی شیطنت های کرده ولی برگشته و انتخاب کرده این خیلی مقامش بالاتر از نوع اوله خیلی ارادش قوی تره و پیش چشم خدا هم یقینا جایگاه خوبی داره...خود خدا هم میگه توبه کنندگان رو دوست داره ...اگر تصمیم اینجوری داری واقعا افرین بهت 🥰

حقیقتامن فکر میکنم از روی جوگیری عه

بعدشم حالا از راه نرسیده چادر

به نظرم اول   فقط حجابتو رعایت کن مانتو مناسب بپوش بعد اگه دیدی

خوشت اومد و با این لایف استایل حال میکنی چادر هم بپوش

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث