2777
2789

دفعه اولم بود،آشپزخونم ترکییییییییده! اصلا بهش نمیخورد انقدر کثیف کاری داشته باشه  

چقدرم روغن جذب میکنه! شیرینیه تر از نظر کالری پیشش هیچه به نظر من!

شما هم مثل من شبا تازه دلتون میخواد کارای مورد علاقتون رو انجام بدید یا من تنهام؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ولی خیلی خوشمزس  روش وفتی میخوای پودرقند الک کنی یه کوچولو وانیل هم قاطی پودرقند بکن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی خیلی خوشمزس روش وفتی میخوای پودرقند الک کنی یه کوچولو وانیل هم قاطی پودرقند بکن

وانیلش رو داخل موادش زدم!

مامانم درست میکرد بیشتر دوس داشتم! خودم درست کردم انگار دلمو زد

وانیلش رو داخل موادش زدم!مامانم درست میکرد بیشتر دوس داشتم! خودم درست کردم انگار دلمو زد

ادم وقتی خودش سرخ میکنه این حس بهش دس میده منم وقتایی که پیراشکی 🍩 سرخ میکردم دلمو میزد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خسته نباشی حالا بشین بخور قشنگ خسته گیت بره😂

هعی خواهر، تو چه میدونی الان توی دل من چخبره

رژیم حذف قند و روغن مصنوعی داشتمممممممم  دارم از عذاب وجدان میمیرممممممم

هعی خواهر، تو چه میدونی الان توی دل من چخبرهرژیم حذف قند و روغن مصنوعی داشتمممممممم دارم از عذاب وج ...

ولش کن یه شبه کسی ندیده منم به کسی نمیگم بین خودمون نی نی سایتیا میمونه😂

ادم وقتی خودش سرخ میکنه این حس بهش دس میده منم وقتایی که پیراشکی 🍩 سرخ میکردم دلمو میزد

آره دقیقا! ولی کلا فهمیدم اگر شیرینی پزی رو ادامه بدم مثل خرس میشم! اصلا نمیتونستم جلوی خودمو بگیرم  خیر سرم رژیم بودم

آره دقیقا! ولی کلا فهمیدم اگر شیرینی پزی رو ادامه بدم مثل خرس میشم! اصلا نمیتونستم جلوی خودمو بگیرم ...

ادم هی تست میکنه ببینه چه مزه ای شده یهو میبینی یه عالمه خوردی😂