2777
2789
عنوان

دخترم به جای سرفه عطسه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 22 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آلرژی فصلی یا داخلی دارید؛ شما به یک عامل تحریک کننده مانند گرد و غبار، آلودگی، هوای خشک، غذا‌های تند یا پودر غلغلک بینی واکنش نشان می‌دهید.

شما در حال مصرف دارو‌های خاصی هستید

شما در حال تجربه احساسات قوی هستید

شما از اسپری بینی استروئیدی استفاده می‌کنید (شاید برای درمان آلرژی‌های فوق)

سرماخوردگی یا آنفولانزا دارید

شما در حال ترک مواد مخدر هستید

بر اساس یک مقاله در سپتامبر ۲۰۱۹ در گزارش‌های نوروسیکوفارماکولوژی، برخی از افراد رفلکس عطسه نسبت به نور نیز دارند که باعث می‌شود وقتی در معرض نور شدید خورشید قرار می‌گیرن، عطسه کنند.

اینا تو نت بود یه پیاز درشت بزار تو اتاقش نمیخواد نزدیکش باشه مثلا رو میزش ک دم اتاقشه و.. برای عفونت و باکتری اتاق و حتما ببرش بیرون اتاقش دستمال کشی کن پنجره هارو باز کن بعد ببند بگو بیا

آلرژی فصلی یا داخلی دارید؛ شما به یک عامل تحریک کننده مانند گرد و غبار، آلودگی، هوای خشک، غذا‌های تن ...

اخییییی عزیزممممم ممنون ازت 💕💕💕💕

باشه حتما انجام میدم

فعلا که تو مرحله راضی کردنشم که اگر لازم بود امپول بزنه و مطبو نذاره رو سرش فردا 🤣🤣🤣 راضی شد خداروشکر