من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شما چند وقته میکرو کردی ؟ با لیزر ریمو کردی؟ با لیزر کامل پاک میشه؟ میخوام عید دیگه اثری ازش نباشه ...
من ۲ سال میکرو داشتم ،پهن و تیره بود خوشم نیومد ، با مواد ریموو کردم ،بعد کلی تحقیق ،گفتت لیزر باید ۵ یا ۴ جلسه بری و احتمال داره موی ابرو رشد نکنه ،متم ترسیدم ،با مواد پاک کردم ،الان ۷۰ درصدش پاک شده ،آرایشگرم میگه بقیه ش تا دو ماه میره
پوستهیِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)
به نظرت لیزر برا ابروهای من سریع تر جواب میده یا ابروهای خیلی تیره؟ البته نور محیط هم اینجا کمرنگ تر ...
چه لیزر چه مواد ،باید جای خوب بری ،بعدشم بستگی به مراقبت خودت داره ،باید ترمیم کننده خوب بزنی ،دستکاری نکنی ،۳ روز اول فرص اموکسی سلین ،بخوری ،تا ۱۰ روز قرص آناهیل بخوری .
لیزر رو نمیدونم اطلاع ندارم .
پوستهیِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)