2777
2789
عنوان

کمک ابروهامو فیبروز کردم پهن شده

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 47 پست
عزیزم الان ورم داره و زخمهبعد از چندروز زخم ها می‌ریزه و ورم می‌خوابه تازه می‌ره تو فاز سکته و کمرنگ ...

دوسال پیش زدم خیلی خوب بود خدایی

الانم همونجا رفتم فقط گفتم یکم پهن بزنه

الان حس میکنم خیلی پهن و تیرس.

عکس فرستادم نمیدونم چرا نشون نمیده

عزیزم نمیدونی اگه بخواین ریمو کنیم حداقل چقدر باید بگذره؟ من چند روزه میکرو کردم و پشیمونم نمیدونم ک ...

ریموو نکن ،به مرور پاک میشه ،اگه تازه زدی ،پماد چشمی بزن یه سره ،باعث میشه کم رنگ بشه .

من ۱۴ روزه ریموو ،میکرو انجام دادم ، مزخرفه دوره نقاهت زیاد ،الانم ابروهام قرمزه ،تاپیک هام بخون .

باید بزاری زخمت خوب بشه که بری ریموو کنی 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا پشیمونی‌گلم؟؟

پهن شده و بیرون از کادر کار کرده.سنم ده برابر شده و کلا از میکرو پشیمونم همیشه بدم میومد به ابروهام دست بزنم نمیدونم چرا جوگیر شدم.خبر مرگم برای مهمونی مهم هم رفتم میکرو کردم الان دیگه نمیتونم مهمونی رو شرکت کنم کاش حداقل تا عید بتونم لیزر کنم و پاک بشه کامل

دارم‌بتامتازون میزنممیخواستم‌برم بشورم گفتن تاثیری نداره برا باریک شدنش

زخم و ورمت بره بارک تر میشه نگران نباش .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
ریموو نکن ،به مرور پاک میشه ،اگه تازه زدی ،پماد چشمی بزن یه سره ،باعث میشه کم رنگ بشه .من ۱۴ روزه ری ...

شما چند وقته میکرو کردی ؟ با لیزر ریمو کردی؟ با لیزر کامل پاک میشه؟ می‌خوام عید دیگه اثری ازش نباشه ولی فکر نکنم خودش پاک شده مخصوصا چون بیرون کادر کار کرده خیلی مشخصه