2777
2789

سلام ایا با کسی درمیون گذاشتین من بارها تجربه کردم ولی غرورم اجازه نمیده بگم یا بزارم کسی بفهمه حس میکنم اگه بابت این موضوع جایی حرف بزنم یا حتی شکایتی کنم و همه بفهمن غرورم له میشه...حس میکنم خیلی ضعیفم مطمعنم هیچکی باورش نمیشه من همچین چیزایی تجربه کردم و صدام در نیومده فک کنین تو جمع همه میگن چیکار کردی شوهرت اینقد زن زلیل و به حرفه توعه اما هیچکی نمیدونه چی به من میگذره...همه یه فرشته میبیننش...فکر اینکه بخام جدا شم و همه بفهمن سر این بوده که کتک میخوردم دیونم میکنه منی که حتی بابامم تا حالا انگشتش بم نخورده بوده...شماهم این حسارو دارین حس اینکه ضعیف و قربانی دیده بشم و بقیه بهم حس ترحم بدن خیلی برام عذاب اوره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدا شو . خشونت خانگی هیچ ربطی نداره به قوی بودن یا ضعیف بودن شما . خیلی از زنهای معروف دنیا مورد خشونت خانگی واقع شدن و جدا شدن . 

من با اجازه تون پست های قبلی تون رو هم خوندم 

گفتین علاوه بر خشونت خانکی ، بد دل هست و در رو روی شما قفل میکنه ، برای شما حق مالیت قایل نیست حتی بابت پولی که خودتون اوردین توی زندگی و وقتی بیمار میشین براش اهمیتی نداره ، خب به این ترتیب شما همه اینده تون رو باختین ، نه خودش مراقبتونه ، نه سزمایه ای دارین که روی پای خودتون وایسین ، نه میتونین شاغل بشین و استقلالتون رو حفظ کنین . 

تازه ۸ سالش گذشته ، فکر کنین که سی چهل سال دیگه مونده ....

پدر مادرم جدا شدن ولی حمایتم میکنن ولی شوهرم بچه هارو نمیده

منم نزدیکان مشکل شما رو داره 

بخاطر بچه ها نمیتونه جدابشه 

اگرم بشه بچه ها رو ندن بهش سکته میکنه

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️