2777
2789
ولی دوسش دارم بگو چطور قانعش کنم

نمیدونم من که نمیشنماسمش ولی به نظرم هدف بزرگ و خیلی خیلی مهمی داری و جدا از سرمایه گذاری و کار همه جای دنیا خونه اساس زندگیه. من باشم تا هدفمون یکی نباشه ازدواج نمیکنم. همین الان با نامزدم میخوایم خونه بخریم البته اون کسیه که خونه داشتن براش خیلی مهمه. اون یه پس اندازی داره منم کمک خانواده ام رو دارم، اونم از قسط میترسید میخواست دست دست کنه با زبون بی زبونی بهش گفتم بخوایم موقعیت های به این ارزشمندی رو از دست بدیم منم از دست میدی و من نمیشینم تا نه با تو به جایی برسم نه دیگه جوانی ام رو داشته باشم تا موقعیت دیگه ای به دست بیاد. البته کاملا مستقیم و مث الان نگفتم اونطوری حرمت ها میشکست ولی به زبونی که میدونستم غرورش حفظ میشه خیلی واضح و پوست کنده براش گفتم. 

بعدشم اینکه تو زندگی سرمایه به نام هر دوتون باشه مخصوصا اگه تو هم مشارکت کرده باشی خیلی مهمه در آینده پشتوانه ات میشه اینم شوخی نگیر. میدونم خیلی از مردهای ایرانی ضد این موضوع هستن ولی از الان سعی کن بنا رو درست بذاری فکر نکنه این چیزا فقط تو قصه ها است و به این روال عادت کنه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم من که نمیشنماسمش ولی به نظرم هدف بزرگ و خیلی خیلی مهمی داری و جدا از سرمایه گذاری و کار همه ...

من اون زبون بی زبونی رو ندارم ک یه جور بکم غرورش هم حفظ بشه 

من همینجوری مبگم ک اگه الان نخریم بعدا نمیتونیم و منم نمیتونم ازدواج کنم باهات 

اونم میگه این همه آدم خونه ندازن چی شده 

منم میخوام بگم اینو ک اگه دس ب کار بشه برا خونه ک هیچ اگه ن منم از دست میده ولی نمیدونم چطور بگم

تو بگو زبون نرمو یادم بده ک قبول کنه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بعدشم اینکه تو زندگی سرمایه به نام هر دوتون باشه مخصوصا اگه تو هم مشارکت کرده باشی خیلی مهمه در آیند ...

اره اینم ضد هس 

ولی اگه من وام بزارم باید یه جور قانعش کنم ک اون مقداری ک گذاشتم خونه ل نام من باسه 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
من اون زبون بی زبونی رو ندارم ک یه جور بکم غرورش هم حفظ بشه من همینجوری مبگم ک اگه الان نخریم بعدا ن ...

اتفاقا اگه اینجوریه شاید نرم نباید بگی شاید باید جدی بگی که بترسه فکر نکنه از شوخی ها و حرف های همیشگیتونه. 

اره اینم ضد هس ولی اگه من وام بزارم باید یه جور قانعش کنم ک اون مقداری ک گذاشتم خونه ل نام من باسه

آره حتما. به نظرم بترسونش بفهمه بچه بازی نیست اگه تو رو میخواد باید خودشو جمع کنه. بعدشم به نام تو هم باشه پس فردا سر کار و سرمایه گذاری نمیتونه بی خبر بفروشه حتما باید با هم تصمیم بگیرید. 

لطفا از عاشقایی که ده سال از زندگیشون گذشته بپرس و ببین چقدر از اون عشق هنوزم هست قرار نیس ما همه چی رو فدای عشقی کنیم که به مرور بعد اردواج زیاد نمیشه که ممکنه انقدر کم شه که ازبین بره

پسر عمه ام ده سال عاشق یه دختر بود خانواده  ها کلا مخالف بودند دختره بالای سه بار خودکشی کرد تا خانواده اش راضی شدن بلاخره ازدواج کنن باورت میشه پسر عمه ام رو چندبار خودم با یه دختر دیگه تو‌ماشین دیدم در نهایت جداشدند

یا دختر عموم با وجود مخالفت های عموم با پسر خاله اش فرار کرد تا باباشو راضی به ازدواج کنه دوبار مچ شوهرشو با یه زنه سن دار گرفته 

میدونی بعضا ما واقعا عاشق نیستیم فقط فکر میکنیم عاشقیم و بدون اون ادم میمیریم شاید باورت نشه ادما بعد از اینکه التهابهای اولیه عشق و عاشقی از بین رفت تازه ایرادات طرف رو میبینه تازه میبینه طرفش یه رفتارهایی داره که اصلا نمیدیدش چون انقدر دوسش داشت و انقدر با توهمات خودش اونو تصور کرده اون ادم رو یکی دیگه تصورش کرده با اون خصوصیاتی که خودش ساخته 

اما مطمئن باش اگه یه ازدواج درست و با یه ادم درست بکنیم کلا یادمون میره یه روزی عاشق بکی دیگه بودیم 

اگه عُرضه داره کمتر از ده سال خونه دار شید چرا که نه 

همه که اولش صاحبخونه نبودن

شرایط اقتصادی هم افتضاحه

اما اگه  بی عرضه اس بحثش جداس..

چن سال دیگه نگه هر چی در اوردم جنس برا مغازه خریدم

یا خونه واجب نیس بزار اول یه مغازه بخرم اجاره ندم

یا هر بهونه ی بنی اسرائیلی دیگه و هِی بپیچونتت یهو میبینی باید دخترتو شوهر بدی و خودتون هنوز مستاجرید 

اگه عُرضه داره کمتر از ده سال خونه دار شید چرا که نه همه که اولش صاحبخونه نبودنشرایط اقتصادی هم افتض ...

۵ سال شروع کرده و همش همینو میگه هرچی درمیاره میده مغازه جنس میخره میگه مشتری جنس زیاد باید بزارم جلوش ک نزه