2777
2789
عنوان

آدمی ک هرچی بهش محبت کنم میگه تو بدی چکارکنم روانیم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 25 پست
چکاکنم اصن محلم نمیده خرجی نمیده قهرمیکنم میرم خونه بابام بازم منت نمیکشه سرراغم نمیاد میگه ندارم هم ...

از اول پرروش کردی حالا سوارته

توام کم کم و یواش یواش خرج کن خرجاتو کم کم ببر بالا تا قدرتو بدونه 

یه چیزی بگم ناراحت نمیشی ؟!  اولا شاید درگیری ذهنی داره  بابت کار پول مخارج زندگی 

ظاهرو حفظ کن ولی تعقیبش کن پنهونی شایدم با یکی دیگس  

تو هم به خودت برس  بعضی مردا هیچ کاری برا (زن خودشون) نمیکنن 

کم توقعی زن باعث تو ارامش بودن یه زن دیگه رو زیاد میکنه  

تو هم این ارامشو بزن به هم 

من چون تموم این چیزایی ک گفتی رو خونه پدرم به چشم با مادرم دیدیم میگم زیادم جونیترو حروم نکن  

این الان قصه بافی میکنه ک روزی اشتباهش رو شد به همه بگه من گفته بودم زنم بده  

این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بی ابرو و نترس از هیشکی حساب نمیبره تا تقی ب توقی بخوره میگه بچرو بزار برو خوشت نمیاد منم بچمو ...

بچه ول کن ی هفته برو 

نمیتونه نگهش داره

بچه هم از ی سنی به بعد میتونه خودش تصمیم بگیره

از طلاق نترس 

دخترت توی محیط اروم پرورش بده 

یه چیزی بگم ناراحت نمیشی ؟! اولا شاید درگیری ذهنی داره بابت کار پول مخارج زندگی ظاهرو حفظ کن ولی ت ...

زیر نظر دارم دغدغه فکری مالیش زیاده اما بامن دشمنه منو نمیخاد منو حریف و مقابلش میدونه با کسی نیست اما نمیدونم دق دلیاشو سرمن خالی میکنه .منم صبری دارم ادمم یبارم غذاشو کوفت کرد یه ممنون بگه لال ک نیس

بچه ول کن ی هفته برو نمیتونه نگهش دارهبچه هم از ی سنی به بعد میتونه خودش تصمیم بگیرهاز طلاق نترس دخت ...

میمیرم بدون بچم .اونم بدون من . نمیتونم اصلا ازش دست بکشم انگار قلبمو بکنم بزارمو برم

زیر نظر دارم دغدغه فکری مالیش زیاده اما بامن دشمنه منو نمیخاد منو حریف و مقابلش میدونه با کسی نیست ا ...

خب تو که زیر نظرش داری میدونی با کسی نیس 

غیر اون همه چی حل میشه سعی کن  یه کاری کنی  

دغدغه مالیش رفع بشه  

دلشو‌بدست بیاری بشین باهاش درد دل کن  شاید با صحبت کردن حل بشه.  

این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد 
میمیرم بدون بچم .اونم بدون من . نمیتونم اصلا ازش دست بکشم انگار قلبمو بکنم بزارمو برم

ولی مامانم بخاطر من جدا شد

که ارامش روانم بهم نریزه 

و تلاش کرد هم من هم خودش ادم موفقی بشیم 

باهم بزرگ شدیم چقدر سختی کشیدیم 

تا از دل زمین رشد کردیم 

و درخت بزرگی شدیم و پرسمر

عزیزم ببین صلاح زندگیت چیه 

همون انجام بده❤️❤️❤️