2777
2789
عنوان

دخترم تب داره تورو خدا بیاید

191 بازدید | 43 پست

دخترم سه سال و نیمه است اما ریزه ۱۲ کیلو وزنشه،رفتیم یه مراسم جای شلوغ برگشتیم یهو تب کرد دیشب با پاشویه تا صبح تبش نگه داشتم ،اما پایین نمیاد امروز همسرم رفت پیش دکتر اطفال گفت این ویروس جدیده تبش خیلی مقاومه،چهار ساعت یه بار شربت استا بده یه بار شربت بروفن،بروفن گفت با شکم خالی نده،الان بهش استا دادم،خیلی ضعیف شد بچم صورتش آب شده،با این شربت ها هم تبش کامل قطع نمیشه فقط از ۳۹ میاد پایین کسی تجربه ای داره؟از پا افتادم به خدا الانم بیدارم میترسم باز تبش بره بالا

مراقب باش دوره تب طولانی تو این سرماخوردگی جدید پاشویه نکن پارچه با آب ولرم نمدار کن بذار یواش رو شکمش 

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مراقب باش دوره تب طولانی تو این سرماخوردگی جدید پاشویه نکن پارچه با آب ولرم نمدار کن بذار یواش رو شک ...

با دستمال نمدار پیشونی و صورت و گردنشو خنک میکنم آب هم ولرم میزنم که لرز نکنه همش به خدا کارم همینه اما تب نمیدونم چرا قطع نمیشه

سلام جان دلم آرام باشید لطفا💕

عزیزم یه پیاز رو بزارید کف پاش جوراب یاپارچه هم بزارید روش

فوری تبو قطع میکنه 

نتیجه روهم لطفا بگید 

توکلتونم به خداباشه خدا الان کمک شماست نگران نباشید جانم🥰🦋❤️💕

خانم معلم آینده💕🦋 

فکر کردم خودمم دارم مینویسم چون هم سن هستن دخترامون و کم وزن

برای دختر من که وقتی تبش بالاست شیاف دیکلوفناک و آمپول بتامتازون فقط میاره پایین

ویروس جدیده و متاسفانه زیاد طول میکشه تا خوب بشه

باید صبوری کنی و داروهاشو سر وقت بدی و اگه ببری دکتر آمپول بتا میزنن تا ۱۲ ساعت تب و میاره پایین

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
با دستمال نمدار پیشونی و صورت و گردنشو خنک میکنم آب هم ولرم میزنم که لرز نکنه همش به خدا کارم همینه ...

دوره درمانش طولانی صبور باش ولی شیاف هم‌محض احتیاط داشته باش به دارو‌جواب نداد شیاف بذار

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

من کادر درمانم به حرفم‌گوش بده و اعتماد کن ...۶ سی سی استامنیوفن (ترجیحا پاراکید )هر ۴ ساعت بده ...اگر میخوای بدی میشه ۴ سی سی بروفن بجای یکی از دوزهای استامینوفن بدی ولی خیلی سمتش نرو حرف دکترت درسته با معده ی خالی هم سعی کن ندی چون یکم معده رو اذیت میکنه...تب از عدد ۳۸ شروع میشه پس بچه ی شما الان یه درجه تب داره نترس...تشنج ناشی از تب به عدد تب هیچ ارتباطی نداره بچه ای که بخواد تشنج کنه خدای نکرده با تب ۳۸ هم میکنه نخواد بکنه با ۴۰ هم نیمکنه ...ولی شما استامینوفن رو بده قراره دارو که میدی تب ۴۰ رو بکنه ۳۹ بعد نزدیک ۴ ساعت که شد میره بالا.نه اینکه بچه کلا خنک شه ..تو این فاصله پاشویه کن با اب خالی دستمالت فقط نم داشته باشه نه خیس بمال روی شکم و سر ...علامت دیگه ای هم بجز تب داره ؟