2777
2789
عنوان

اگر کسی که ولت کرده دوباره برگرده چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 68 پست
اگه ۱۸ سال تمام بودی تصمیم با خودت بود ولی میگی ۱۷سال تصمیم با قیم هست،البته ماشاالله شما بزرگ شدی ب ...

داداشم میگه بزار شکایت کنه تا وقتی اجازت دست منه نمیتونه کاری کنه.بعدشم بازم خودتم بخوای من نمی‌زارم بری پیشش.کلا نمیزاره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داداشم میگه بزار شکایت کنه تا وقتی اجازت دست منه نمیتونه کاری کنه.بعدشم بازم خودتم بخوای من نمی‌زارم ...

آره به قول خودت خانواده ی واقعیت اینا هستن اگر گاهی وقتا مشکل و ناراحتی باهاشون داشتی ولی به اینا اخت گرفتی

آره به قول خودت خانواده ی واقعیت اینا هستن اگر گاهی وقتا مشکل و ناراحتی باهاشون داشتی ولی به اینا اخ ...

هرچقدر هم باهام بد باشن ولی داداشام از خون منن مطمئنم ته دلشون دوسم دارن اینم الان که فیلش یاد هندستون کرده حس میکنم زنعموم سر قضیه ای که تاپیک قبلیم توضیح دادم زنگ زده بهش گفته داداشم کتکم میزنه واسه همین دوباره پیداش شده.البته مطمئن نیستم ایمانمو نمیسوزونم ولی اینطور حس میکنم ولی به کسی نگفتم اگه بگم شر راه میوفته

گل گفتی همه ی زحمت من با مامانمو داداشام بوده الان یادش افتاده من هستم

من ی دوست دارم، مامانش از بچگی ولش کرده بود 

رفت ازدواج کرد و اصلا به دوستم محل نمی‌داد 

پارسال از شوهر دومش جدا شد اومد چسبید به دوست من و الان هر موقع پول میخواد زنگ میزنه به دوستم کلی حرف میزنه اخر سر میگه انقدر داری بدی 

هرچقدر هم باهام بد باشن ولی داداشام از خون منن مطمئنم ته دلشون دوسم دارن اینم الان که فیلش یاد هندست ...

عزیزم تو هر خونه ای بحث هست دعوا هست مشکل هست ولی خب همیشگی نیست کم و زیاد داره ،یعنی دلش نمیسوخت بچه کوچیک رو ول کرد رفت،بهش فکر نکن که خودت رو ناراحت میکنی،،،اطرافم همچین کسی که مشکل شمارو داره هست و اون اول راهه و گاهی اوقات میگم مادر آدم که همیشه اونی نیست که بدنیاش میاره،گاهی اوقات زن بابا پیدا میشه که مثل مادر میمونه.

نگران نباش درست میشه

عزیزم تو هر خونه ای بحث هست دعوا هست مشکل هست ولی خب همیشگی نیست کم و زیاد داره ،یعنی دلش نمیسوخت بچ ...

اره تو همه خونه ها هست هیچوقت به هیچکس نمی گفتم ولی الان که فهمیدن همه چیو خراب کردن ولی با همه اینا بازم من مامانمو دوست دارم جونمم واسه داداشام میدم با همه ی بداخلاقیاشون ترجیح میدم پیششون بمونم

تو منو میشناسی؟؟؟

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .