جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم من یه پسر دو ساله هم دارم و دارم روزای خیلی سختی رو میگذرونم چون دخترم مدام بغل میخواد پسرمم ر ...
ببین به عنوان یک مادر که باید گذشت و فداکاری کنی و پایع انتخابت وایسی چون اون شیر حق دخترته روزیشه خدا داده ازش دریغ نکن داری یه نعمت بزرگیو ازش میگیری خانمای زیادی هستن که بچهاشونو شیر به شیر میارن میدونم سخته کلا بزرگ کردن یه آدم سخته ولی اونا خودشون نخواستن ما خواستیم پس باید تا میتونیم بهترینا رو بهشون هدیه بدیم این روزا میگذره بالاخره یه روز نفس راحت میکشی میگی بزرگ شدن ۴،۵ساله بشن خیلی راحت میشی
من خودم بین بچهام ۸سال اختلافه و خیلی از تصمیمم راضیم بعدی رو هم قصد دارم بچه دومم بشه ۱۰ساله بعد بیارم
دقیقا اینطوره امروز نشستم زار زار گریه کردم هیچکمکی ندارم از زایمان برگشتم خونه خودم و زندگیمو جمع ...
شوهرمنم هی غر میزد.....منم میگفتم بابا منم باید توان داشته باشم به بچه برسم یا نه....وقتی شب تا صبح بیدارم جونی برام نمیمونه.....نوزاد تا سه ماه اول چون فکش ضعیفه نمیتونه کامل شیرمادرشو بخوره واسه همین سیر نمیسه تند تند بیدار میشه.....شیر خشک چون راحتتر میخوره زودتر شیر میشه...اگر فقط شبا بهش شیرخشک بشی بچه شیر تو رو هم ول نمیکنه....