2777
2789

پسرم شیر خشک خورد خیلی راحت بزرگ شد 

ولی دخترم خیلی اذیته دو هفته هست زایمان کردم شیر خودمو میدم

فقط دوست داره بغلم باشه بغل باباشم قبول نمیکنه 

اصلا نمیتونم بفهمم چرا انقدر بغلش شده 

حتی زایمان که کردم بیمارستان همین بود اوضاع

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کولیک نداره ؟

نوزادای کولیکی ، معمولا با بغل آروم میشن

چون پوزیشن بغل جوریه که شکم و پهلوی نوزاد رو ماساژ میده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو بغل شما آرامش میگیره خب با صدای قلب مادر و بوی مادر آشناس، اصلا میگن موقع شیر دادن لباس تنتون نباشه تا با نوزاد ارتباط پوستی بگیرین آرامش بگیره

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
تو بغل شما آرامش میگیره خب با صدای قلب مادر و بوی مادر آشناس، اصلا میگن موقع شیر دادن لباس تنتون نبا ...

عزیزم شب و‌روز بغل میخواد ببخشید حتی نمیتونم wc  برم 

کافیه بذارم رو تختش سریع گریه میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کولیک نداره ؟نوزادای کولیکی ، معمولا با بغل آروم میشنچون پوزیشن بغل جوریه که شکم و پهلوی نوزاد رو ما ...

نه عزیزم چون بغل باباشو‌قبول نمیکنه فقط منو‌میخواد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم شیرخودمو میخوره وابسته به خودمه پسرم شیر خشک میخورد وابسته به پدرش بود(ناقلا فکر کنم همون موقع ...

جالب بود😂😂😂♥️♥️

عزیزم دختر شما هم بشدت بغلی بود؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه مارکی خوبه و مشابه شیر مادر

پسر من گیگوز میخورد خوب بود دوست داشت.....مارک نان هم اکثر بچه ها دوست دارن پسر من نان میخورد یبوست میشد بهش گیگوز میدادم.....تو روز شیر خودمو میدادم شبا شیر خشک هم من راحت میخوابیدم هم بچه....صبح دیگه سرحال بودم

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

پسر من گیگوز میخورد خوب بود دوست داشت.....مارک نان هم اکثر بچه ها دوست دارن پسر من نان میخورد یبوست ...

عزیزم پسرتون که نوزاد بود شبا چند بار بیدار میشد برای شیر

مثلا وقتی دوهفته اش بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جالب بود😂😂😂♥️♥️عزیزم دختر شما هم بشدت بغلی بود؟

الان تو ۷ماهه نه به اون شدت ولی خب چون من بچه اولم شیخشکی بود و خیلی مستقل تر بود دخترم که شبرمادریع به نظرم وابستع س ولی اطرافیان میگن خیلی هم خوبه و اصلا بغلی نیست چون هر دو رو تجربه کردم دیدگاهم متفاوت از مادراییه که بچعاشون فقط شیر مادر خوردن هست