2777
2789
عنوان

واقعا چرا یعنی کارما هست

208 بازدید | 40 پست

بچه ها من یکیو دوست داشتم اونم منو دوست داشتم اما من بهش چیزی نگفته بودم چون شخصیتم اینجورس بود من خواستگار زیاد داشتم اما جواب رد میدادم اما اینارو قبول کردم ک بیان 

اما پسره یهو غیب شد یه دختره براش دعا و طلسم گرفت کشیدش سمت خودش از این بابت مطمئنم 

هر دو طرف پولدار بودیم پدرامون با هم رفت و آمد داشتن 

من واقعا چیزی کم نداشتم 

الان خانواده ش اصلا راضی نیستن ک با اون دختره ازدواج کنه کلا دست و پاش با دعا بسته هر کار میکنن خانواده ش راضی نمیشن 

چون دختره خیلی عقایدش بازه تا این خانواده واقعا متفاوتن

بچه ها واقعا اینایی ک برای زندگی مردم دعا می گیرن و با دعا کسی رو میکشوونن سمت خودشون واقعا خوشبخت میشن؟ یعنی میشه یه روزی توی همین دنیا پس بدن؟ 

بچه ها خواهش میکنم آرومم کنین ناراحت نیستم ولی نباید اینجوری هم میشد 

امید وارم یه روزی توی همین دنیا پس بده یعنی واقعا پس میده؟؟؟

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله اکثرا میبینم طرف بعدا ب خودش میاد دست اون طرف براش رو میشه یا.. ولی هرزگاهیم نره من خودم یه ادمیم اینقد بهم بده شده اینقددددد و هنوزم داره میشههه ولی کو کارما کو ک بزنه ب کمرشون من ببینم یا بشنوم یا اصلا حس کنم روز ب روز دارن خوشبختر میشن 

واقعا ؟ پس چرا میگن هست و با چشم دیدن

من خودم اگه پای یه مورچه رو لقد کنم چنان جفت پاهم می‌شکنه که نگووووو ولی جاریم قشنگ با زبونش چنان جیگر طرفو سوراخ سوراخ می‌کنه خیلیم خوشبخته

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
بله ک پس میدهکارما از پایین ابلفض از بالا میزنن به کمرش خیالت راحت

یعنی واقعا پس میده چون داره با زندگی مردم بازی میکنه 

اون دختره کاری کرد ک خانواده ش از هم بپاشه 

خودش مریض شد 

پدرش کلا سکته کرد و اون آدم قبلی نشد

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘