2777
2789
عنوان

واقعا چرا یعنی کارما هست

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم دوستش داری هنوز که ازدواج نکردن دعاها هم پیدا شده که چرا به وسرشون نمیگن ؟ یا باطلشون‌نمیکنن ...

اما حسم نسبت بهش خیلی کم رنگ تر شده 

چون دوباره میره می گیره و اینم اصلا دست خودش نیست 

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘
به نظر منم کارما وجود نداره … بهتره الان حداقل اون دعاها رو برن بریزن توی آب روون یا بپرسن چه جوری ا ...

می دونه چیه من یا خانواده م شرایط اینکه اینو بهشون بگیم نداریم اصلا نمی تونیم امیدوارم متوجه منظورم شده باشی 

کی دونم اونم دوستم داره اما ب خاطر دعا ها سرد و گرم میشه 

می دونه چیه من یا خانواده م شرایط اینکه اینو بهشون بگیم نداریم اصلا نمی تونیم امیدوارم متوجه منظورم ...

ببخشید میپرسم این اقا و خانم کجا آشنا شدن ؟ 

ببین اینکه میگی ما نمیتونیم بگیم رو میدونم ولی خب اگه دوستش داری کاری رو بکن که بعدا حسرت نخوری ؛ منتظر نشستن اینکه کارما چه میکنه خیلی سخته

ببخشید میپرسم این اقا و خانم کجا آشنا شدن ؟ ببین اینکه میگی ما نمیتونیم بگیم رو میدونم ولی خب اگه دو ...

حقیقتا نمی دونم الان جدیدا همه از فضای مجازی آشنا میشن 

خب من الان خواستگار دارم دارم ب اون فکر میکنم ک یهو یاد این افتادم 

من نمی تونم غرورمو بزارم زیر پا چون اون الان می دونم دست خودش نیست و ممکن نسبت ب من دو دل باشه