2777
2789
عنوان

احساس میکنم به هیچ جا نرسیدم

131 بازدید | 22 پست

۳۱ سالمه و ۳ ساله ازدواج کردم...تازه درسم تموم شده و فعلا سر کار نمیرم ...تمام تصورم این بود که الان باردارم ولی ۶ ماهه اقدام کردم و هنوز هیچی...برای چکاپ رفتم دکتر و گقت اندومتریوز داری ولی هیچ علامتی ندارم...میدونم هنوز زوده و نباید ناامید شم ولی یه ترس بدی بعضی وقتا میاد تو وجودم که اگر ادامه دادی و نشد چی ؟از معاینات بیشتر و عکس رنگی و هزارتا چیز دیگه میترسم...از ivf میترسم...همیشه دلم بچه های زیاد میخواست ولی اگر‌نشه چی 😭دوستام رو میبینم یا سر کارن یا مهاجرت کردن یا بچه دارن ...ولی من به کجا رسیدم ؟

زندگی خودت رو با بقیه مقایسه نکن و امیدت رو از دست نده💚

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه بچه داشتن به جایی رسیدنه؟بچه عشقه پدر و مادر بهمه نه موفقیتخواهشا با دیدگاه موفقیت بچه دار نشو

به دید موفقیت بهس نگاه نمیکنم...من عاشق همسرمم...ارزوم مادر شدن و دیدن ثمره ی عشقمونه....بله بغل کردن کسی که نصفی از من نصف ای از عزیزترین ادم زندگیمه دستاورد زیادیه ...بچه نعمت بزرگیه...فقط نگرانم نکنه به من داده نشه 😭

توکلت به خدا باشه،ازش بخواه بچه ای بهت بده که به صلاح باشه

همش میگم بچه ی سالم صالح...اگر قراره بیمار باشه اگر قراره ناخلف باشه نه...ولی کاش یه بچه ی سالم و صالح خدا بهم بده 🥲هر ماه که میبینم نشده به روی خودم نمیارم ولی از درون له میشم 

همش میگم بچه ی سالم صالح...اگر قراره بیمار باشه اگر قراره ناخلف باشه نه...ولی کاش یه بچه ی سالم و صا ...

عزیزم چه خوبه این دعارو میکنید 😍شما هنوز وقت دارید سه سال چیزی نیست

اگر خواستید یه دکتر خوب بهتون معرفی میکنم

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
عزیزم ببخشید این سوال میپرسم اندومتریوز دارین و اصلا علائمی نداشتین ؟ یعنی همچیتون روال بود؟

اره واقعا نه دردی نه خونربزی غیر طبیعی ای هیچی...یهو تو سونو برای چکاپ قبل اقدام گفت اندومتریوز داری...برو سریعتر اقدام کن ...سیکلام ۲۵ ۲۶ ۲۸ روزه ایناس هیچیزی نبود که شک کنم واقعا 🥲

ممنونم لطف میکنید

https://eitaa.com/joinchat/3845128435Cb1da652bcd   داخل ایتا

من خودم که مجرد هستم ولی چندساله این کانال رو دارم و دیدم چقدر خوبه و مطمئنم معتبره

https://eitaa.com/joinchat/3845128435Cb1da652bcd داخل ایتامن خودم که مجرد هستم ولی چندساله این کان ...

ممنونم فقط اینجوری نمیاره برام ادرس رو که بتونم عضوش شم اسمش رو میشه لطف کنید با اون سرچ کنم ؟