2777
2789
عنوان

ایا حسادته یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 27 پست
حالا هر چی چ فرقی میکنه اهمیت بدی باختی کل زندگیت میشه خاله زنک بازی ،جاری چیکار کرد مادرشوهر فلان ک ...

برا من که اصلا مهم نیست می‌دونی هر روز خونه مادر همسرمه امروز که من بعد مدت ها اومدم پدر شوهر هر کاری می کنه بچه هاش بیار بالا نمیاره 🫠

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا من که اصلا مهم نیست می‌دونی هر روز خونه مادر همسرمه امروز که من بعد مدت ها اومدم پدر شوهر هر کار ...

یه گرفتار مریضه جاریت  با این رفتارش آگاه شو و دورشو از حواشی 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
شما لطفا تایپیکای مهم و پر اهمیت بخون و نظر بده ممنون

شوخی کردما انقدر بخدا خابم میاد ذهنم کار نمیکنه ک دقیقا چی نوشتی ولی بنظرمن جاریت حرصش گرفته ک توروتحویل گرفتن اونم خاسته ی خودی نشون بده گفته ب بچه منم نون بدید

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

تو ام گرم نگیر باهاش ن خودش ن بچش یه سلام و تموم

اره اصلا اگه اومد بالا فقط نمیدونم چیکار کنم که بهش بفهمونم برام مهم نیس  حضورش به چه کاری مشغول شم می‌دونی من چون آدمی هستم که دوست دارم با همه بگم و بخندم و حرف بزنم یکی باهام اینجوری رفتار می کنه واقعا ناراحت میشم

شوخی کردما انقدر بخدا خابم میاد ذهنم کار نمیکنه ک دقیقا چی نوشتی ولی بنظرمن جاریت حرصش گرفته ک توروت ...

مشکلی نیس عزیز شب خوبی داشته باشی خوب من بعد چند  ماه اومدم  خونه شون مسلما تحویل می گیرن از قدیم گفتن دوری دوستی هر چند خانواده همسرم برا اونم کم نمیذارن بچه هاش تمام قدر دارن بزرگ می کنن

حسادت توچهره ها کاملااا معلومه ازاین ب بعد دقت کنی بهشون متوجه میشی

از چهرش بله خیلی مشخصه اوایل من لباسم پوشیده بود رفته برام زده که اره لباس زیرش معلوم بوده 

از چهرش بله خیلی مشخصه اوایل من لباسم پوشیده بود رفته برام زده که اره لباس زیرش معلوم بوده

خب پس...

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست