2777
2789
عنوان

بنظرتون با نامزدم ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 29 پست
دلم بحال پسره سوخت الان تو بدترین شرایط روحی و روانیه تو به این فکر میکنی

منه بدبختم وقتی مادرم فوت کرد دقیقا دختره عین این ولم کرد رفت

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار خوبی نیست به نظرم 

تو آدم بده میشی این وسط 

نشون میده تو شرایط روحی بد قرار نیست تو دوره زندگی مشترک همراه و همدمش باشی 

من همسرم وقتی اومد خاستگاریم که برادر شوهرم چهل و پنج شیش هفت روز بود فوت شده بود نامزد کردیم بعدش اما بدون هیچ مراسمی و خلاصه خشک و خالی شما هم میتونید چند ماه دیگه بیاد خاستگاریتون و نامزد کنید و سالگرد پدرشون که اومد یه عروسی خفن بگیرید

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شرایطش خوبه و از همه مهم تر در حد پرستش دوسم دارهامروز با اینکه مراسم باباش بودی ولی ۱ ساعتی ی بار ب ...

از دستش نده ممکنه پشیمون شی 

حالا بعد یه مدت عقد کنید بی سر و صدا عروسی بعد از سال بترکونید

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

واقعا الان اومدی سوال بپرسی بمونی یا بری؟

یکمم اون بدبختو درک کن گناه کرده مگه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

وای ببخشید کلی چیز بت گفتم..چطور دلتون‌میاد ترکشون کنین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
نمیتونم بگم شاید اشنا در بیادشغل با پرستیژ و وضعیت مالی اوکی دارهولی ی لول از ما میشه گفت پایین تره

بنظرم تمامتو پاش نزار ولی خب باهاش بمون پیخوای ولی خاستگار دیگ راه بده

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱