2777
2789
عنوان

عمرمو پاسوز بچه ای کردم ک لنگه پدرشه

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 28 پست
تقصیر توئه جفتشونو ول کن به خودت برس ببین چجوری میان سمتت،مرد جماعت باید بی توجه باشی بهش تا بیفته د ...

ببین خیلی خستم ماه۳۰روزه ما۲۵روز قهر هرچی بی محلی میکنم عین خیالش نیس ورد زبونش اینه تو محبت نمکنی کثافت محبت چیه پس همه کارات زحمتای خودت بچت کم توقعی درک دیگ خرجمم نمیکنه من چکار کنم .جوراباش میشورم غذای گرم چایی میوه  .رخت خاب اماده   رابطه بخاد ن نمیگم خونه و خودم و بچه مرتب من چکارکنم

اخه اخلاق رفتاراش مث اونه نمخام مث باباش عوضی باشه گند اخلاق بدذاته باباش

عزیزم من وقتی بچه بودم بابام مامانمو میزد بعد با زبونش منو خام میکرد منم علیه مامانم میشدم..

تا ۸ .. ۹ سالگی وضع همین بود تا کم کم فهمیدم واقعیت چجوریع..

خدا شاهده هرروز به خاطر مامانم کتک می خوردم چون می رفتم جلو بابام وایمیستادم نمی ذاشتم بزنتش..

مطمین باش دختر تو هم سنش که بالا بره کوهی میشه پشت خودت..

این قولو من بهت میدم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه که گناهی نداره به خاطرم موندنت تواین زندگی سرش منت نذار شما اونو به این دنیا آوردید به میل خودش نیومده که هرخوبی درحقش کنید وظیفه اتونه درقبال بچه مسئولید هم شما هم پدرش

درمورد تربیتش هم مهم نیست شما چی میگی مهم اینه بچه چی میبینه ،اگه میخوابد بچه یکاری انجام بده نباید بهش لفظی بگی باید توعمل ببینه تا تربیت شه

خب بچه بدبخت از کجا یاد بگیره پدر باید به مادر محبت کنه که اون بفهمه و یاد بگیره دیگه وگرنه تقصیر ند ...

من میخام قدر دانی محبت و خوبی و یاد بگیره مهربون باشه کمک یاد بگیره  ولی مث من نیس عین باباش همرو دشمن خودش میدونه

اخه اخلاق رفتاراش مث اونه نمخام مث باباش عوضی باشه گند اخلاق بدذاته باباش

نهههه اون بچس اینارو نگو دختر منم  حتی پیش باباش میخابید جوراباشو در میوورد هر کی میگفت دخترم پشت منه و فلان میگفتم دختر من باباییه ولی الان بزرگ شده همه چیش با منه با باباش بحثمون میشه اون میادو میونه رو با دلبریاش میگیره و طرف من میشه وتمام 

عزیزم من وقتی بچه بودم بابام مامانمو میزد بعد با زبونش منو خام میکرد منم علیه مامانم میشدم..تا ۸ .. ...

ببین من میخام از الان کمک خوبی قدر دانی صبر مهربونیو یاد رگیره اما اون مث باباش همرو حریفو دشمن میبینه

من میخام قدر دانی محبت و خوبی و یاد بگیره مهربون باشه کمک یاد بگیره ولی مث من نیس عین باباش همرو دش ...

چون اینارو دیده و ذهنش هنوز بدو خوبو نمیتونه تشخیص بده

یکم بزرگ شه عقل رس بشه مدرسه بره خیلی چیزا رو متوجه میشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وایی دقیقا بابام داشت اعتراض میکرد تو همیشه طرفدار من بودی حالا رفتی تو تیم مامانت😬

واقعا اینطوری میشه خودمم تو بحثای مامان بابام طرف مامانمو میگیرم و بابام تسلیم میشه ولی دلم براش میسوزه چون به ناحق هم نمیگه 

نهههه اون بچس اینارو نگو دختر منم حتی پیش باباش میخابید جوراباشو در میوورد هر کی میگفت دخترم پشت من ...

چنسالشه خدا حفظش کنه .تروخدا دعا کنید دخترم بزرگتر شه مث باباش نامهربونو سنگ دل نباشه

ببین خیلی خستم ماه۳۰روزه ما۲۵روز قهر هرچی بی محلی میکنم عین خیالش نیس ورد زبونش اینه تو محبت نمکنی ک ...

به نظرم یکمی از این فاز مادری کردن بیا بیرون به خودت فکر کن ،یکم واسه خودت ارزش قائل شو،تو الان داری نقش یه مادر اتومات وبرای همسرت بازی میکنی نه یه زن، موقع رابطه یکم تفره برو،زیاد میل به چیزی نشون نده خودتو هرجوری میتونی سرگرم کن،فقط وفقط به خودت برس رفتارتم باشوهرت و بچت همچنان خوب نگه دار،اصلا مثل فرشته ها باش لبخند هرچند مصنوعی بزن،نذار فکر کنه تو‌کمبود داری بهت محبت کنه بذار اون محتاج تو‌بشه،یکم سیاست به خرج بدی تمومه 

چنسالشه خدا حفظش کنه .تروخدا دعا کنید دخترم بزرگتر شه مث باباش نامهربونو سنگ دل نباشه

نمیشههه دختر من الان۶سالشه دختر به مادر میره نترس منم فکر نمیکردم دخترم اینطور شه باورت نمیشه ۳.۴ سالش بود حتی اولین غذا رو بهم میگفت به بابا بکش براش همه چیو میگفت چغولیه منو میکرد الان اصلا

به نظرم یکمی از این فاز مادری کردن بیا بیرون به خودت فکر کن ،یکم واسه خودت ارزش قائل شو،تو الان داری ...

اون همینجوریم ده روز یبار برا رابطه میاد چون اکثرا قهریم اگه تفره برم که دوماه نمیاد سراغم