2777
2789

ینی واقعا بارها و بارها درباره اش اینجا تاپیک زدم من بچه ها ی ساله مربی باشگاه شدم اینم رئیس سبکمون هست بعد این آدم من پشت کنکور بودم پیله باشگاه بزن یا اخراجی منم گفتم نمیتونم پشت کنکورم ددس دارم 

گفت نه ب من چ کنکور داری ب من ربط نداره 😐

منم مجبور شدم باشگاه پورسانتی بگیرم و پول تبلیغات دادم ک دهن اینو ببندم و هر کی زنگ میزد ردش میکردم ک بشینم تو خونه برای کنکور بخونم🥲🥲

بعد اون همش تحقیر ی بار گقت شما مایه آبروریزی هستی ی بار گفت خنگی و دور میگیری منم بهش گقتم این همه مدال دارم شما میگی خنگم 🙃

ی بار گقت شما مایه بدبختی و توهینه ک ی شاگرد داری 

و ی بار گفت ۲ میلیون بده تا مدرک مربی گریت رو بدیم بهت گفتم باشه دادم و مدارک داد و خدایی پول زیاد گرفت 🫠

چند ماه پیش گقت پول بدین ۴ میلیون کلیپ بگیرین اجباریه من گفتم چ اجباری نمیخوام ب زور میگ بخر

چند روز پیش گقت ۳ میلیون بده شمشیر بگیر از خودم گقتم نیاز ندارم من چوب ب جا شمشیر میخوام😐

امروزم این پیام رو دادههههههه خودتون ببینین چی داده نزدیک ۵ جلسه این حدودا اومد با مربی هاش کار کرد توی باشگاه الان نفری دو میلیون میخواد🙃 

منم نگفتم ک بهت نمیدم گفتم اولین درامر از باشگاه میدم بهت ببینین چی گفته واقعااااا حالم ازش بهم میخوره افتادم تو فکر انصراف نمیدونم چ کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

عکس اپلود کررم لینک میزارم براتون و لطفا روی لینک رپیلای نکنید 🥺🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💚

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۶_۰۰۲۹۳۳_messages_ymzk.jpg عکس اول

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۶_۰۰۲۹۳۹_messages_7qux.jpg عکس دوم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا تحمل میکنی اخه

اسکرین شات ببین چی گفته اخه ببین نظرت درباره این آدم چیه

اسکرین شات ببین چی گفته اخه ببین نظرت درباره این آدم چیه

الان این پول چی میخواد از تو؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

الان این پول چی میخواد از تو؟

۵ یا ۶ جلسه اومر باشگاه کار کرده با من تنها ن همراه با همه مربی های دیگه اش میگ پول اون رو بده

۵ یا ۶ جلسه اومر باشگاه کار کرده با من تنها ن همراه با همه مربی های دیگه اش میگ پول اون رو بده

خب بده پولشو حق با اونه دیگه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

سلام عزیزم. لینک چت جی پی تی رو برام می‌ذاری ؟ ممنون

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

سلام قشنگم خوبی چشم عکسش اپلود میکنم میزارم برات

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۷_۱۴۵۸۵۰_one_ui_home_sqyc.jpg

یعنی از قبل باهم طی کرده بودید که مربی ها میان ؟چرا اصلا اونجا اومده بودن؟اگه همچین قراری نبوده ومرب ...

اینو باید بهش بدم ولی ب غیر ابن ب کل پول زور میخواد