ینی واقعا بارها و بارها درباره اش اینجا تاپیک زدم من بچه ها ی ساله مربی باشگاه شدم اینم رئیس سبکمون هست بعد این آدم من پشت کنکور بودم پیله باشگاه بزن یا اخراجی منم گفتم نمیتونم پشت کنکورم ددس دارم
گفت نه ب من چ کنکور داری ب من ربط نداره 😐
منم مجبور شدم باشگاه پورسانتی بگیرم و پول تبلیغات دادم ک دهن اینو ببندم و هر کی زنگ میزد ردش میکردم ک بشینم تو خونه برای کنکور بخونم🥲🥲
بعد اون همش تحقیر ی بار گقت شما مایه آبروریزی هستی ی بار گفت خنگی و دور میگیری منم بهش گقتم این همه مدال دارم شما میگی خنگم 🙃
ی بار گقت شما مایه بدبختی و توهینه ک ی شاگرد داری
و ی بار گفت ۲ میلیون بده تا مدرک مربی گریت رو بدیم بهت گفتم باشه دادم و مدارک داد و خدایی پول زیاد گرفت 🫠
چند ماه پیش گقت پول بدین ۴ میلیون کلیپ بگیرین اجباریه من گفتم چ اجباری نمیخوام ب زور میگ بخر
چند روز پیش گقت ۳ میلیون بده شمشیر بگیر از خودم گقتم نیاز ندارم من چوب ب جا شمشیر میخوام😐
امروزم این پیام رو دادههههههه خودتون ببینین چی داده نزدیک ۵ جلسه این حدودا اومد با مربی هاش کار کرد توی باشگاه الان نفری دو میلیون میخواد🙃
منم نگفتم ک بهت نمیدم گفتم اولین درامر از باشگاه میدم بهت ببینین چی گفته واقعااااا حالم ازش بهم میخوره افتادم تو فکر انصراف نمیدونم چ کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
عکس اپلود کررم لینک میزارم براتون و لطفا روی لینک رپیلای نکنید 🥺🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💚