2777
2789
عنوان

زیور آلات واسه دختر ممنوع

412 بازدید | 21 پست

لطفا از همراه کردن زیور آلات دنبال دخترای کوچیکتون جدا خودداری کنید ، باعث طمع تبهکاران میشه.در راه مدرسه اینا منتظرن یه دختری تنها بشه طلاهاشو بدزدن.

از روی مقنعه؟ 😑

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره موافقم 

حتی برای خودمم من میترسم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اره موافقم حتی برای خودمم من میترسم

الان دزدها خیلی شیک پوشن و با کلاس. تیمی هم کار میکنن شایدم یه خانم دزد باشه.همیشه دزدها آقا نیستن. یه خانم مهربون که آدرس میخواد کسی هم بهش شک نمیکنه.

دقیقا من بچه بودم ازم دزدیدن اونم‌ همسایمون وقتی رفتم توی حیاط بازی کنم بعدشم به مامان بابام گفتم رفتن بهش گفتن اونم گردن نگرفت

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

الان دزدها خیلی شیک پوشن و با کلاس. تیمی هم کار میکنن شایدم یه خانم دزد باشه.همیشه دزدها آقا نیستن. ...

بله همینطوره 

من اونروز داشتم توی یه کوچه خلوت میرفتم، با خودم میگفتم الان دزد بزنه همین گوشی و ساعتمو ببره براش کافیه، مفته دیگه، هر مبلغی بتونه بفروشه براش سوده 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

هرکسی عقل داشته باشه دست بچه طلا نمی‌اندازه

هرکی نداشته باشه که هیچی کارخودشو میکنه 

تو مدرسه دخترم دیدم دست بچه رو پر کرده بودن النگوووو

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

کاش گوش کنن بدل طلایی هم حتی نندازین تهش بچه ها خودشون دوس دارن از این رنگی منگی ها واسشون بنرین که مشخصه بدله بندازن ذوق کنن

خدا نخواد واسه کسی 

واسه ی گرم طلا الان جنایت میکنن مثل اب خوردن

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن