2777
2789

اون از خانواده شوهرم اون از شوهرم اون از دوستام اون از فامیلا همه و همه سعی دارن منو کوچیک کنن تحقیر کنن

امروز همسایه خونمون بود 

برگشت گفت یکم اجتماعی باش عقب مونده نباش کارهای اداری بلد باش 

گفتم بلدم خودم انجام میدم 

گفت خب خرید برو مهمونی برو و...

گفتم میرم 

گفت هنری و... یاد بگیر 

گفتم فعلا درس میخونم بعدش هم میخوام گواهینامه بگیرم 

گفت مراسمای عمومی شرکت کن و..

گفتم شرکت میکنم 

بعد هی اون گفت هی من گفتم 

آخرش بحثو پیچوند

ببخشیدا گلم حرف مردم و فامیل به عنت باشه هر کسی که بدبخت و بی چشمه. و حسود ب زندگیت حسودب میکنه که تحقیرت میکنه چون خودش نمیتونه اون کارارو انجام بده با حرفاش میخاد تورو کوچیک کنه که نتونی کاری کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدا گلم حرف مردم و فامیل به عنت باشه هر کسی که بدبخت و بی چشمه. و حسود ب زندگیت حسودب میکنه که ت ...

آخه همش میرن رو اعصابم میگن فلانی بهمانی و...

اون روز شوهرمم داشت تحقیرم میکرد آخرش کلی دعوا کردیم 

آخه همش میرن رو اعصابم میگن فلانی بهمانی و...اون روز شوهرمم داشت تحقیرم میکرد آخرش کلی دعوا کردیم

بیخیال ب منم میگن. من هم خیاطی بلدم هم بافتن هم گلدوزی هم نقاشی هم اشپزی. کلا هنری ام مدرک تکنسین داروخونه ام دارم  کلاس و اینا هم اصلا نرفتم. خانواده شوهرم کلی بارم میکنن اصن ب عنمم نیست چون میدونم و مشخصه حسودن. منم جوابشونو نمیدم و میخندم. اونام از حرص خفه میشن🤣

چه بزرگی عزیزم یه آدم معمولیم دیگه و پشت کنکوری

خودت اینطوری فکر میکنی 

اگه کوچیک بودی که دیگه چه احتیاجی داشتن خوردت کنن 

شاید چون پشت کنکوری میخوان زخم زبون بزنن نتونی برای کنکور بخونی

بعدم با هر بی فرهنگی که فکر میکنه باید همه رو نصیحت کنه حرف نزن از این به بعد هر چی گفتن بگو باشه تا بفهمن اصلا ارزشی ندارن برات وقتی بحث میکنی یعنی حرفات خیلی برام اهمیت داره چرت و پرت نمیگی