2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شدم اکثرا میگن چهل روز ولی خوب بعد چند روز دل طرف نرم میشه و ممکنه سر یک هفته نشده بیاد یا اقدامی کنه یا اشاره ای استوری و... میگن اگر دعا نویس کارش خوب باشه یا طرف متاهل نباشه یا نخوای از از نامزدی دوست دختری جداش کنی قطعا میاد

عوض پول دعای بازگشت یدونه ب خودش پیام خالی بفرس تا وقتی ک توضیح ندی چرا پیام خالی فرستادی دس از سرت ...

خیلی خلاقانه بود😅

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
اینم راسته ک میگن وقتی ب کسی دعا مینویسی ک برگرده نباید ب پسر دیگه ای فکر کنی یا با کس دیگه ای تو را ...

دیگ وقتی دلت باهاشه با کس دیگه نباش خدا نگاهت کنه دختر اگر هم نه خودتم مطمعن نیستی که دلت کاملا باشه یانع نه خودت خسته کن نه انرژی‌ منفی برا خودت بیار اول تصمیم جذی بگیر

تورو خدا بزور دعا یکی و برنگردونید عین داداش من نامزد کرد الان تابلوعه با دعا کشوندنش اخلاقش تابلوعه خدا به آبرومون کمک کنه😭

قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹