2777
2789

خواهرا من تازه عروسم ک اذیت میشم از این بابت من ۵ ماهی میشه ک تو عقدم   تو اوایل  نامزدی متوجه یه سری چیزا شدم که ساده گذر کردم گفتم یه دلیلی هست حالا  ولی الان  از این بابت خیلی اذیت میشم  من نامزدم ساعت کاریش این طوری هستش ک تا ۵  ۶ بعد از ظهر سر کاره   یه دو ساعتی هم برام وقت میذاشت  بیرون میرفتیم  مادر شوهر با ایجاد درگیری ذهنی  و عاطفی  زهرمارمون میشد ی چند باری با خودم گفتم بچه بزرگ کرده با سختی خب الانم باید عصای دستش باشه ولی الان میبینم اخه هر سری که ما بیرونیم باید اینجوری باشه من زیاد نمیرفتم بیرون فوقش ۲،۳ بار در هفته واقعا این اواخرا اذیت شدم   به خاطر همین موضوع  زودی عقد کردیم گفتن شاید درست بشه 

بعد عقد  سعی کردم هر روز بیرون باشیم  الان میبینم  هر روز یه با یه داستان جدید میاد که اون بیرون رفتنمون زهرمارمون‌بشه میریم شام  یه قران هیچ لذتی از دوتایی بیرون رفتنمون نمیبرم  مادر شوهر  زنگ میزنه برامون فلان چیزو بگیر بیار برا شام بخوریم  

یا میگه  وقت سونوگرافی گرفتم بیا در حالی ک پدر شوهر صحیح سالم هستن میتونه کاراشو خواستشو پدر شوهر راه بندازه  

از طرفی هم گفتم ک نامزدم تا ۵ بعد از ظهر سر کاره

پدر شوهر  مغازشو زود میبنده میره خونشون زنگ میزنه برو بشین مغازه خب طفلکی نامزدم حتی وقت خوردن ناهار هم نداره  من نگران اینم  عروسی بگیریم بریم خونه خودمون این روال اینجوری پیش بره  منم زنم خب دوس دارم شوهرم برا خونه خودمون وقت بذاره توجه کنه بهم اینجوری بشه ک خسته کوفته شبا میاد زودی هم میخوابه وقت دو کلمه رد بدل کردنم نمیشه که 

چیکار کنم تورو خدا بگین شما بودین چی میکردین 

این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما ماهی یه بار می رفتیم بیرون مادرشوهرم میگفت نبايد برین شام بیرون ولخرجیه برین یک ساعت دور بزنین برگردین😑😑چه خاک تو سری بودم من

خواهرجان هرروز هر روزم نمیشه بری بیرون هفته ای دو سه بار خوبه

از این به بعد شوهرت که داره میاد برو به مادرشوهرت بگو مامان چیزی احتیاج دارین براتون بیاره؟؟اگ گفت نه برید و دیگه زنگ زدم بگین صبر کن تا آخرشب بیاریمش

مغازه رفتنشم باید از شوهرت بپرسی ناهارش چی میشه چرا ناهار نخورده میره سرکار  

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

یا جایی دعوت میشن (مجلس زنونه دورهمی ) با دختر دایی فلان  

میبینه من بیرونم منو نمیره هیچ این از اولین روزی که نشون کردن نامزد بودیم عقد کردیم تا الان اینجوریه. 

زنگ میزنه پسرش با همین بیرونید بیایید منو نرگسو ( خواهر شوهر)هم برسونین خونمون  

من چیکار کنم هیچ بدی هم نکردم منو بخاطر این که زن پسرشون شدم  به چشم دشمن میبینن

ما ماهی یه بار می رفتیم بیرون مادرشوهرم میگفت نبايد برین شام بیرون ولخرجیه برین یک ساعت دور بزنین بر ...

هر روزم که شام نمیریم دور میزنیم  یا وام بدهی که ماشین گرفتیم اوایل با ماشین پدر شوهر بیرون میرفتیم 

الان زنگ میزنن یا این خودشون جلو در ماشین دارن زنگ میزنن ماشین خودتو بیار با ماشین تو بریم 

نظر شوهرم اینه ک بعد عروسی یه کاریش میکنم منم خسته میشم به خدا

بگو خب الانم مهمه بهترین روزامونه که هر بار یه جور از دماغمون درمیاد اگر الان چاره ای نکنی بد عادت میشه بعدها مشکلات بزرگتری پیش میاد 

نظر شوهرم اینه ک بعد عروسی یه کاریش میکنم منم خسته میشم به خدا

ببین اگ همین الان یه کاریش کرد که کرد اگ نکرد اصلا فکر نکن بعدا بشه از الان باید مرزبندی کنه ماشین اونا چیه؟چرا میگن بیا با ماشین تو بریم؟من نمیدونم چقدر حرفم درسته ولی اگ برگردم به گذشته مسلما وقتی مادرشوهرم همش خوشیمو کوفتم میکرد همون موقع میرفتم خونه پدرم جواب شوهرمم نمیدادم میگفتم هر موقع دیگه بچه ننه نبودی بیا دنبالم دیگه اصلا جوابشونو نمیدادم تا آدم بشن

نمیدونم روی زندگی تو جواب میده یا نه پدر و مادرت میذارن یا شوهرت آدمی هست که از این کارت بترسه یا نه ولی من الان به خودم میگم کاش همون موقع سر همین چیزا کارم می شد طلاق تا اینکه هی صبوری کنم هی مادرشوهر و خواهرشوهرم پر رو ار بشن روز به روز

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
ببین اگ همین الان یه کاریش کرد که کرد اگ نکرد اصلا فکر نکن بعدا بشه از الان باید مرزبندی کنه ماشین ا ...

دقیقا از الان باید سفت و سخت بگیره چون مشخصه مادرشوهر داره کرم میریزه  هر چقدر بهش میدون بدن بیشتر میتازونه

دقیقا از الان باید سفت و سخت بگیره چون مشخصه مادرشوهر داره کرم میریزه هر چقدر بهش میدون بدن بیشتر م ...

دقیقا