2777
2789
عنوان

بچه ها اگه مادرشوهرم بهم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 65 پست

ازش بپرس بگو چرااین حرفوبهم زدی معنیش چیه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
چرا این حرفو زد؟ انگار توهین کرده

سرسفرع بافاصله نشستم گفت بیاجلومگه سرسفرع پدرومادرت بزرگ نشدی مامان خاست جوابشوبدع بگه دخترم مادرداره آتفاقن سرسفره مادرش نون خورده (چون خودش زیردست نامادری بزرگ شده )ولی من نزاشتم  

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سرسفرع بافاصله نشستم گفت بیاجلومگه سرسفرع پدرومادرت بزرگ نشدی مامان خاست جوابشوبدع بگه دخترم مادردار ...

منظوری نداشته واقعا شایدم نمیدونسته معنی بد میده ،مثلا میخواسته بگه تربیت نداری که سر سفره نمیای

ما هم ترکیم معنی بدی داره برامون ،یه جور مثل دور از جونت حروم زاده بودن اینا معنی میده

ماشمالی هستیم برای مامعنی بی پدرومادرداره البته میگن سرسفره پدرومادرتون بزرگ نشدید

بازم گیر نده شاید بعدا شوهرت تو خلوت به مامانش بگه نخواسته جلو تو با مامانش بد صحبت کنه از طرفیم به ...

باید ازم دفاع میکرد یالااقل آخم فقط دست پاچه شدابته یبارم گفت اگه این مدلی بشینی مادرم بهت میگه سرسفرع باباومامانت نون نخوردی منم گفتم محاله مادرت چنین حرف زشتی بهم بزنه لابدواسه این دست پاچه شد

چند ساله باهاشون هستی؟خونه ی خودتی یا تازه عقد کردیم؟حرفش اصلا خوب نبوده اونم در حضور پدر و مادرت😏

توهم اصفهانی هستی عزیزم؟,تونامزدی گفت الان بچه دارم یهوومغزم درگیر شد

آره اصفهانیم .خوب نه لحنش اگه مهربون باشه و طعنه مانند نباشه منظوری نداشته

شاید برای اختلاف فرهنگی مون باشه چون یبارداذاش کوچیکم به یکی از بچه ها گفت نخندروی آب بخندی چنان عکس العملی نشون دادن گفتن یعنی بمیریم درحالی که توشهرماشوخی محسوب میشع