2777
2789
عنوان

بچه ها اگه مادرشوهرم بهم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 65 پست
آره اصفهانیم .خوب نه لحنش اگه مهربون باشه و طعنه مانند نباشه منظوری نداشته

البته تمام خرفشو بامعربونی میزنم من بیشترازدس شوهرم دلخورم دفاع نکرد

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصفهان

عزیزم پس بدع؟البنه خیلی زن بدیه بهم ثابت شده ولی از شوهرم ناراحتم بابام اگه می‌شنید ‌حنمن دفاع میکرد مامان هنوزم پشیمونه چراجوابش نداد

عزیزم پس بدع؟البنه خیلی زن بدیه بهم ثابت شده ولی از شوهرم ناراحتم بابام اگه می‌شنید ‌حنمن دفاع میکرد ...

اره خب ببین طرفای ما خوب نمیدونن 

یعنی معنی قشنگی نداره. 

فرهنگ خودت و با شوهرت فرق داره ؟

شاید تو فرهنگ اونا موردی نداشته باشه ولی به شوهرت ی موقع بگو که مثلا تو فرهنگ ما یا تو شهر ما یا تو طایفه ما این حرف جالب نیست 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
عزیزم پس بدع؟البنه خیلی زن بدیه بهم ثابت شده ولی از شوهرم ناراحتم بابام اگه می‌شنید ‌حنمن دفاع میکرد ...

نوشته بودی رو آب بخندی بده؟!

ما برای شوخی میگیم و مسخره بازی طرف مقابل 

مثلا وقتی یکی ی چیزی میگه به کسی و طرف جواب خنده دار میده میخندیم میگیم رو آب بخندی .جنبه فان داره برامون

نوشته بودی رو آب بخندی بده؟!ما برای شوخی میگیم و مسخره بازی طرف مقابل مثلا وقتی یکی ی چیزی میگه به ک ...

گفتن پایی خیلی بده داذاشمودعواکردن ماهم بدنمیدونیم کلن ضرب مثل هاهمه جایزه معنی میدع 

خودم شمالی شوهرم اصفهانی

وای دختر چ شهر قشنگی دارید چ غذاهای خوشمزه ای 

دلم غش میره برای شمال .

عجیبه طرف ما چیزی ک گفتی بهت گفتن را خوب نمیدونن 

پدر شوهر مادرشوهرت پیرن؟

ااخه معلومه حرف بدیه حتی بالحن مهربون

ببین من خودم پدر شوهر و مادر شوهرم پیر هستن حالا درسته ک مادر شوهر بازی در میارن ولی بعضی حرفاشون معلومه که سطح سواد و اینکه شاید یه فلانی بربخوره ندارن 

وای دختر چ شهر قشنگی دارید چ غذاهای خوشمزه ای دلم غش میره برای شمال .عجیبه طرف ما چیزی ک گفتی بهت گف ...

عزیزم قربونت برم شهرشماکه قشنگ تره غذای شماهم عالیه عاشق بریونی اش و حلیم عاشق قدم زدن چهارباغ رودخونه ناژرون وبازارامام من عاشق شهرپسرم هستم نه جون و باکلاس وامروزی وعاشق غذاهای ما٫ازکدوم غذای شمالی خوست میاد ؟ 

ببین من خودم پدر شوهر و مادر شوهرم پیر هستن حالا درسته ک مادر شوهر بازی در میارن ولی بعضی حرفاشون مع ...

ازخودش ناراحت نیستم از شوهرم که راحت گذشت ومنوگول زددلخورم

عزیزم قربونت برم شهرشماکه قشنگ تره غذای شماهم عالیه عاشق بریونی اش و حلیم عاشق قدم زدن چهارباغ رودخو ...

خوش اومدی به اصفهان گلم 

آره خدایی شهر خوبیه اصفهان 

از لحاظ تاریخی و گردشگری و...شهر خیلی خوبیه

ما بچهای کویر نشینیم دیگه تقریبا اونقدر که شمال بارون میاد اینجاها نمیاد حالا باز نسبت به یزد اصفهان بهتره از لحاظ بارندگی اینا

برای همین با همسرم اومدیم شمال خیلی خوشم اومد به قول همسرم رفتیم ی سر بهشت و برگشتیم:/

خلاصه جونم برات بگه که عالی بود دیارتون 

من کلا شکمو ام و عاشق خوراکی مخصوصا لواشک و ترشی و آلبالو خشکه و سیر ترشی ایناااا

حالا غذا مرغ ترش دوست دارم 

میرزا قاسمی 

باقالا قاتوق 

ی شیرینی هم دارید اسمش یادم نیست که تو شیره میزارید و بعد خنک میشه میخوریم اونم دوس دارم